Ble evakuert i «tanks» da kompisen stilte i United-drakt på Maracana

I en fartsfylt episode av «Glory, Glory!» kupper knallrøde Alex Rosén showet med alt fra hese supporterrop til vidunderlige historier om Eric Cantona, Ole Gunnar Solskjær og Arne Scheie.

Sammen med TV 2-kommentator Marius Skjelbæk er Rosén på besøk hos programleder Eivind Brennhovd Holth i studioet til united.no.

Den kjente entertaineren lever opp til sitt energiske rykte og forteller historier som snur sendingen fullstendig på hodet.

Rosén forteller hvordan en sen bytur i Manchester gjorde at han gikk glipp av et møte med Eric Cantona på tomannshånd, hvorfor han knuste telefonen sin under Champions League-finalen i 1999, og hvorfor han og Arne Scheie har et litt spesielt forhold til den japanske keiseren.

Marius Skjelbæk er en av få skandinaviske journalister som har fått muligheten til å intervjue Zlatan Ibrahimovic i løpet av de siste årene, og forteller også om sitt møte med Ryan Giggs på Old Trafford.

I tillegg blir tingenes tilstand på Drømmenes Teater diskutert i detalj, en debatt som byr på delte meninger og høy temperatur.

Mens Skjelbæk tviler på om Manchester United kan vinne mer med José Mourinho, presenterer Rosén sin egen teori om hvorfor United kan «gi City og Liverpool rundjuling» når som helst.

I Torino triller journalist Bjarte Valen terning på gatekjøkkenet der Paul Pogba spiste kebab som Juventus-spiller.

HER KAN DU SE ALLE EPISODENE AV «GLORY, GLORY!»

DU MÅ VÆRE MEDLEM FOR Å LESE DENNE SAKEN

Bli betalende medlem

Er du allerede medlem?

← Tilbake