Debuterte da Lazio vant

Vi følger Uniteds utlånte spillere.

Flere av Uniteds utlånte spillere har vært i aksjon i løpet av helga, og flere kan det bli rett over helga.

Lazio 2-1 Bologna

Andreas Pereira fikk lørdag debuten for Lazio etter å ha gått glipp av de siste kampene på grunn av en forkjølelse.

Han startet kampen på benken, og i det 79. minutt – noen minutter etter at Ciro Immobile hadde sendt Lazio opp i 2-0, ble Pereira sendt innpå av manager Simone Inzaghi.

Det virker ikke som om Pereira satte så stort preg på kampen verken positivt eller negativt, ut frå det vi har lest, så han skal ha kommet OK fra debuten. Kanskje får han mer spilletid i onsdagens Champions League-kamp borte mot Club Brugge i fødelandet?

DEBUTERTE: Andreas Pereira.

Werder Bremen 1-1 Hoffenheim

Det ble 1-1 mellom Werder Bremen og Hoffenheim etter at lagene scoret hvert sitt mål i den første omgangen.

Tahith Chong kom innpå i sluttminuttene (i det 87. minutt), men klarte ikke å vippe kampen verken den ene eller den andre veien.

Werder Bremen ligger nå på en 6. plass, men ville vært oppe på Champions League-plass (bak Leipzig, Bayern og Dortmund) om de hadde vunnet denne.

UAVGJORT: For Chong & co.

Watford 1-1 Bournemouth

James Garner og hans Watford tok lørdag imot Bournemouth til dyst på Vicarage Road, og etter en god midtuke hvor midtbanemannen fikk ros for, fikk han fornyet tillit fra start i denne toppkampen.

Her hadde han dessverre ikke en like god dag. Verken pasningsspillet eller så mye annet satt på den samme måten, og siden han i tillegg pådro seg et gult kort i førsteomgangen, så bestemte manager Vladimir Ivić seg for å la det bli med den ene omgangen.

Samtidig gikk det jo ikke bedre uten Garner. Med United-midtbanespilleren på banen ledet Watford 1-0, mens de i andreomgangen til slutt ikke klarte å holde Bournemouth unna, og det endte 1-1 etter en utligning på overtid.

SKUFFENDE DAG PÅ JOBB: For James Garner og Watford.

Northampton Town 1-2 Charlton Athletic

James Garner var ikke den eneste United-spilleren som ble byttet ut i pausen. Heller ikke hans gamle midtbanekollega Dylan Levitt hadde en heldig dag på jobben, og Levitt ble byttet ut av manager Lee Bowyer i pausen.

Levitt startet for Charlton, men slet i uværet i Northampton.

– Det var vanskelig for unge Dylan. Det var ikke hans type kamp, sa Bowyer etter kampen.

Erstatteren Pratley scoret 1-0-målet for Charlton etter mindre enn ti minutter på banen, før et selvmål sørget for dobling av ledelsen noen minutter etterpå.

Charlton er nå like under play-off, med én kamp mindre spilt enn noen av lagene som er like foran.

HAR HATT BEDRE KAMPER: Dylan Levitt.

Salford City 1-1 Crawley Town

Det ble en skuffende 1-1-kamp hjemme mot Crawley for den midlertidige manageren Paul Scholes og Salford City, som i midtuka vant komfortabelt mot Southend United.

Ex-red James Wilson scoret igjen for Salford her.

Di’Shon Bernard kom innpå i det 62. minutt, tilsynelatende i en defensiv midtbanerolle.

– Han gjorde det bra, det var en ny erfaring for ham, sa Scholes etter Bernards første kamp i det engelske ligasystemet.

– Han kan spille midtstopper, han kan spille sentral midtbane og han kan spille høyreback også om han må, så det er en fin erfaring for ham. Jeg synes han gjorde det godt. Han gjorde alt han trengte å gjøre, og forhåpentligvis kan han ta steg videre.

Selv om Bernard skal ha hatt et respektabelt innhopp, så slapp Salford inn et mål ti minutter etter at han kom inn, uten at det skal ha vært Bernards feil.

DEBUTERTE FOR UNITED I KASAKHSTAN: Og scoret selvmål mot Astana.

Caen 1-0 Guingamp

Aliou Traoré har vært ute med sykdom, men var lørdag tilbake i troppen til Caen da de møtte Guingamp på hjemmebane.

Han startet kampen på benken, men i det 71. minutt kom Traoré inn på stillingen 0-0.

Like før slutt fikk Caen målet de var ute etter, og det endte dermed med tre poeng i Traoré-returen.

TILBAKE: Aliou Traoré.

Chorley 0-2 Kidderminster Harriers

To Omari Sterling-mål sørget for at Kidderminster Harriers vant 2-0 på bortebane mot Chorley.

Max Taylor spilte hele kampen for Harriers.

Han nevnes ikke i kamprapportene vi har lest (utenom i lagoppstillingen), og det står heller ikke mye om han på Harriers Online, utenom at en bruker beskriver Taylors opptreden som «trygg igjen».

VANT: Max Taylor og Kidderminster.

Brighouse Town 2-0 Pontefract Collieries

Jacob Carney var i midtuka banens beste i ligadebuten for Brighouse, og lørdag var han i aksjon igjen.

Det ser ut til å ha gått bra – han ble kanskje ikke kåret til banens beste denne gangen, men han holdt i det minste nullen, og da er en jo gjerne ganske fornøyd som keeper.

Andre:

• Joel Pereira ble som vanlig sittende på benken da Huddersfield møtte Preston. Keeper Ben Hamer var ikke helt heldig på Prestons andre mål, og kanskje er det ikke så dumt for Pereira at keeperkonkurrenten sviktet og laget tapte, selv om det foreløpig ikke er noe som tyder på at Pereira skal få sjansen med det første.
  • Swindon var satt opp med bortekamp mot Oxford lørdag, men kampen er utsatt på grunn av coronasmitte i Swindons leir. Dermed ble det ingen kamp for Matej Kovar denne helgen.
  • Diogo Dalot fikk debuten for Milan i europacupoppgjøret med Celtic torsdag. Der leverte portugiseren til ståkarakter, og neste mulighet for spilletid er mandag. Da kommer Chris Smalling og Roma på besøk til San Siro. Kampstart er 20:45.
  • Max Haygarth er utlånt til Brentfords B-lag, som ikke er i aksjon i helga. De spiller kamp kommende tirsdag.