Rooney-mål og Chelsea-tap

PREMIER LEAGUE-RUNDEN: Poengtap for både Chelsea og Liverpool, mens Rooney startet godt i sin nye klubb.

I lørdagens tidligkamp ble det nok en målfest, da Watford og Liverpool spilte 3-3 på Vicarage Road.

Watford ledet både 1-0 og 2-1, men det så ut til å å gå som i Arsenal-Leicester da Liverpool snudde kampen med to raske mål – blant annet med et mål fra debutant Salah.

På overtid utlignet Britos for Watford med et skikkelig rotemål etter et hjørnespark, og dermed ble det ett poeng til hvert av lagene på Vicarage Road. Dermed ble det ingen drømmeåpning på sesongen for Klopp og Liverpool.

Chelsea-kollaps

Chelsea-Burnley høres ikke akkurat ut som en kamp som en trenger å ofre en halvgardering på, men det ble fullstendig kollaps i den første omgangen av serieåpningen på Stamford Bridge.

Kaptein Gary Cahill ble tidlig utvist, og mål fra Vokes, Ward og Vokes igjen gjorde at Burnley gikk til pause med en 3-0-ledelse.

Med litt over 20 minutter reduserte Álvaro Morata for Chelsea etter et perfekt slått innlegg fra Willian, før David Luiz reduserte igjen noen minutter før slutt – med ni mann, siden Fabregas også hadde blitt utvist. Mer enn det klarte de ikke, og det ble tre poeng til Burnley. Nok et poengtap for en rival, altså.

Like heldige var vi ikke med Brighton-Manchester City, der bortelaget vant 2-0 etter at de lenge slet med å få hull på byllen.

Matchvinner i ligadebuten

I kampene som er ventet å ha mindre betydning for United, så var det mest interessante med United-øyne hvordan det gikk med våre utlånte (noe det kommer egen sak om) og hvordan det gikk med Wayne Rooney.

Scouseren er som kjent tilbake i Everton, og hans andre ligadebut for Everton endte med at han ble matchvinner i klubbens 1-0-seier mot Mark Hughes’ Stoke.

Ellers vant WBA 1-0 hjemme mot Bournemouth, Huddersfield smadret Crystal Palace 3-0 på bortebane og Southampton-Swansea endte 0-0.