God stemning på den åpne treningen i Perth

Manchester United-troppen hadde torsdag sin første treningsøkt i Perth. På forhånd var det annonsert at treningsøkten skulle holdes åpen og over 5000 ivrige fans møtte opp for å få et glimt av sine store helter.

Fra et regntungt treningsanlegg i Perth var The Athletics Lauire Whitwell en av journalistene som var til stede på treningsøkten og kunne rapportere om at både Raphael Varane og James Garner, som begge har slitt med småskader under turnéen, deltok på treningen sammen med resten av troppen.

En som ikke var med på dagens økt var Scott McTominay. Ifølge The Athletics utsendte ble skotten igjen på hotellet og trente alternativt på hotellets styrkerom.

På treningen ble det lagt merke til intensiteten som trenerteamet krevde. Under en av øvelsene roper Mitchell van der Gaag ut at tempoet må skrus opp. Martial svarte med å gå tøft til og ga Alejandro Garnacho en liten kakk på leggen etterfulgt av en liten klem.

Under en spillsekvens kunne man se at Ten Hag og McClaren tok en del av de unge spillerne til side for å gi dem veiledning. Like etter ga veiledningen resultater og McClaren jublet vilt.

Etter treningsøkten tok United-stjernene og trenerteamet seg god tid til å signere autografer og ta bilder med fansen som hadde møtt opp. Bruno Fernandes var den av spillerne som var den siste som stod igjen i regnet og ga tilbake til fansen.

Harry Maguire, som ble buet på i kampen mot Crystal Palace i Melbourne, fikk i Perth en god mottakelse hvor fansen på et tidspunkt sang «Let’s go, Harry!»

Under kan du se bilder fra treningsøkten fra vår bildesamarbeidspartner Getty Images.