Full pott for samtlige i CL-gruppa

Bare United som avga poeng i helga.

Her er en kjapp oversikt fra kampene til våre Champions League-motstandere denne helga.

Lugano 0-4 Basel

Det var ingen superlag Basel møtte denne helgen. Tvert imot, faktisk. Bunnlaget i sveitsisk toppdivisjon, Lugano, har tapt syv av elleve kamper ås langt denne sesongen, og står med bare åtte poeng så langt.

Basel, på sin side, har tapt to, vunnet to, og har én uavgjort på sine siste fem – inkludert helgens storseier mot Lugano.

Ungguttene Raoul Petretta, Albian Ajeti, Cédric Itten, og norske Mohamed Elyounoussi, scoret Basels fire mål.

De ligger nå på tredjeplass på tabellen i ligaen, mens de ligger tre poeng bak United på Champions League-tabellen.

Basel møter CSKA Moskva på bortebane onsdag.

Mohamed Elyounoussi og Nemanja Matic i duell tidligere i høst.

Olhanense 0-1 Benfica

Også onsdagens motstander, Benfica, ordnet biffen på bortebane mot amatørlaget Olhanense i cupen lørdag. De spiller på nivå tre i Portugal, men ligaen de spiller i, Campeonato de Portugal, er ifølge Wikipedia ikke en proffliga.

Det viser seg likevel svært krevende å finne noe relevant informasjon om kampen mellom de to lagene lørdag. Selv ikke Benficas offisielle nettside klarer å tilby noe annet enn at de vant 1-0, og at målet ble scoret etter fire minutter. Eller, jo, en ikke navngitt Olhanense-spiller fikk gult kort i det 79. minuttet.

Ikke en gang lagoppstillinger er synlig i «oppsummeringen» deres.

Ellers ligger Benfica på tredjeplass i ligaen, mens de ennå ikke har klart å få poeng i Champions League.

Krasnodar 0-1 CSKA Moskva

Også russerne vant, på bortebane, lørdag. De møtte imidlertid langt tøffere motstand enn de andre lagene, nemlig tabellnabo og fjerdeplassinnehaver Krasnodar.

Før kampen hadde de to lagene lik målforskjell, og lik poengsum. Nå har altså CSKA Moskva tre poeng mer, og klatret med det opp på tredjeplass.

Veteranen Alexei Berezutski scoret kampens eneste mål, etter 38 minutter.

CSKA Moskva møter, som nevnt over, Basel onsdag. CSKA ligger á poeng med Basel, men har en negativ målforskjell på -2.