Full pott for Pogba og England vant stort uten United-spillere

England og Frankrike har fått en perfekt start på EM-kvalifiseringen, etter to seirer i denne landslagspausen.

Montenegro – England 1-5

Frankrike – Island 4-0

Engelskmennene stilte uten United-spillere, siden Jesse Lingard var ute med skade før landslagspausen og Luke Shaw og Marcus Rashford trakk seg etter at de egentlig var tatt ut.

Dette var første gang siden 1990 at England har spilt to kamper på rad uten United-spillere involvert.

Montenegro tok ledelsen 1-0 etter en miss av Michael Keane, men nettopp Keane, to Ross Barkley-scoringer, Harry Kane og Raheem Sterling snudde til en 5-1-seier.

Det var første gang siden 1984 at England har scoret fem mål i to kamper på rad.

England: Pickford – Walker, Keane, Maguire, Rose – Barkley (Ward-Prowse), Rice, Alli (Henderson) – Hudson-Odoi, Sterling – Kane (Wilson)

Samtidig spilte Paul Pogba igjen fra start da Frankrike slo Island 4-0. Uniteds midtbanestjerne spilte også hele kampen da Moldova ble slått 4-1 på bortebane fredag, og han fikk nye 90 minutter mot islendingene mandag kveld.

Det viktigste for oss United-fans var kanskje at han unngikk skade og leverte en bra kamp, der han var spesielt god utover i 2. omgang.

HOCKEYASSIST: Det ble to av dem for Paul Pogba mandag kveld.

Barcelona-stopper Samuel Umtiti scoret kampens første mål, Oliver Giroud økte og Kylian Mbappé og Antoine Griezmann satte 3-0 og 4-0 etter trekk der Paul Pogba var den tredje siste franske spilleren som var borti ballen.

Frankrike: Lloris – Pavard, Varane, Umtiti, Kurzawa (Kimpembe) – Kante (Lemar), Pogba, Matuidi – Mbappe, Griezmann – Giroud (Sissoko)