Forsvares av Bruno

Scoringsmaskinen Cristiano Ronaldo er inne i en tyngre periode og opplever måltørke for både klubb- og landslag.

For Portugal har han scoret to ganger på sine ni siste kamper – begge i oppgjøret mot Sveits i juni. For United har han én scoring – fra ellevemetersmerket – fordelt på åtte kamper denne sesongen.

Mot Spania tirsdag kveld kom superstjernen i hvert fall til et par gode muligheter, men uten å lykkes. Dermed ble Alvaro Moratas scoring for Spania kampens eneste i portugisernes 1-0-tap.

Både underveis i kampen og etterpå fanget kameraene opp en svært fortvilet 37-åring.

Portugal v Spain: UEFA Nations League - League Path Group 2
FRUSTRERT: Cristiano Ronaldo etter å ha misbrukt en god mulighet mot Spania.

– Cristiano var frustrert. I likhet med resten av oss. Han ønsker å score mål og de kommer til å komme. Dette er bare en periode. Når man scorer mål, får man mer ro i sjelen og mer selvsikkerhet foran mål. Ikke glem at han er tidenes mestscorende for landet sitt, sier Bruno til Diario Record etter nederlaget.

– Det var ikke bare Ronaldo som feilet. Vi prøvde alle mann, men fikk det ikke til. Spanias målvakt gjorde en kjempekamp. Det går fint med Cristiano, og ambisjonen hans, slik den alltid har vært, er å hjelpe landet sitt. Det er ingen vits i å lage noen store overskrifter av dette, sier Bruno Fernandes.

Både Fernandes og Ronaldo fikk 90 minutter i tirsdagens kamp. Dalot, som scoret to ganger i forrige kamp, var henvist til benken.