Forsvarer David Moyes

United-manageren får uventet støtte fra Merseyside.

Manchester United, og da spesielt med David Moyes og Ed Woodward som ansvarlige, har blitt kraftig kritisert for hvordan klubben har opptrådt i sommerens overgangsvindu.

Flere spillere var lovet inn, men til slutt var det kun Marouane Fellaini som ble det eneste spillerkjøpet av betydning for førstelaget.

Som United- og tidligere Everton-manager er neppe David Moyes spesielt populær i Liverpool, men Kenny Daglish mener likevel landsmannen har fått vel hard kritikk etter at overgangsvinduet stengte.

– Som ny manager forsøker David Moyes fortsatt å føle seg fram. Han analyserte hva han hadde tilgjengelig før han tok for mange beslutninger og var sterk nok til å ikke gjøre noe forhastet, sier Daglish som også påpeker konsekvensene av at både Sir Alex Ferguson og David Gill forsvant samtidig.

– Dette sier jeg ikke for å tvile på Ed Woodward, men jeg lurer på om United ikke kunne ønske de hadde spurt Gill om å utsette nedtrappingen til etter overgangsvinduet slik at overgangen ville vært litt lettere.