Førstekeeperen skadet

Rubén Martinez’ erstatter reddet straffespark i Anderlechts 1-0-seier på søndag.

Anderlechts førstekeeper, Rubén Martinez, regnes som usikker til returoppgjøret mot Manchester United torsdag. Trener René Weiler bekreftet etter søndagens 1-0-seier mot Oostende at den spanske sisteskansen var ute med skade.

– Rubén har ikke trent på to dager. Hvis han ikke kan trene tirsdag, vil han ikke være på banen mot Manchester United på torsdag, sa Weiler, ifølge nettstedet Anderlecht Online.

Reservekeeper Frank Boeckx holdt imidlertid nullen for Anderlecht mot Oostende og reddet et straffespark etter en hands i første omgang. Tre minutter etter hvilen scoret Sofiane Hanni, som spilte 25 minutter mot United, kampens eneste mål.

Trener Weiler gjorde til sammen seks endringer på laget som spilte 1-1 mot United i Belgia forrige torsdag. Toppscorer Lukasz Teodorczyk var tilbake i startelleveren etter at han var plassert på benken mot United grunnet en skade.

Den belgiske eliteserien består av et seriespill som strekker seg over 30 kamper og avgjøres med et sluttspill bestående av de seks beste lagene.

Anderlecht vant seriespillet og leder sluttspillet etter tre kamper. Vinneren regnes som ligamester og er direkte kvalifisert til gruppespillet i Champions League.