Først bestemann, så startplass mot Cardiff?

Mason Greenwood ble kåret til den beste spilleren i U23-ligaen i april.

Det er ikke utenkelig at Mason Greenwood blir å se fra start mot Cardiff søndag. I alle fall hvis 17-åringen blir skadefri.

Plassen vil i så fall også være fortjent, etter at han har notert seg for 31 mål og 12 målgivende på ulike nivåer i United denne sesongen.

Han har allerede fått tre innhopp på førstelaget. Først fire minutter da United slo Paris St. Germain i Frankrike. Senere ble det også 11 minutter mot Arsenal og 16 minutter mot West Ham.

Blir det startplass vil det krone en uke som allerede er ganske så bra for Greenwood som først fyller 18 år 1. oktober, siden han også ble kåret til månedens beste spiller i Premier League 2, U23-ligaen, for april.

Utmerkelsen blir enda mer spesiell siden Greenwood og United faktisk spiller på nivå 2 i U23-ligaen.

FEIRET MOT WOLVES: Men Mason Greenwoods mål var ikke nok i akkurat den kampen.

Greenwood startet måneden med en glimrende målgivende mot WBA, fulgte det opp med scoring i 5-0-seieren mot Newcastle før han så ut til å ha gitt United seieren mot ligaleder Wolves etter to mål – bare for at United rotet bort ledelsen og 2-0 ble til 2-3-tap.

United.no kan legge til at han scoret begge målene i sin ene U18-kamp i april, da serieleder Derby ble slått 2-1.

Tidligere vinnere denne sesongen (kilde: manutd.com):

Danny Loader (Reading), Oliver Skipp (Tottenham), Josh Barrett (Reading), Aaron Connolly (Brighton), Josh Knight (Leicester City), Kazaiah Sterling (Tottenham), Morgan Rogers (West Brom) and Lewis Gibson (Everton).