– Fornøyd med målet, men vi vet at vi kan spille bedre

Dette sa Solskjær til MUTV etter kampen.

United spilte 1-1 borte mot Club Brugge på Jan Breydelstadion i Brugge.

Dermed har United et OK utgangspunkt før returkampen på Old Trafford neste uke, men noen god kamp var det ikke.

Litt av skylda har kanskje det forferdelige været.

– Det var vanskelige forhold der ute. Det var nesten som å spille på kunstgress med måten ballen spratt på, og ballen ble veldig, veldig rask, så alt kunne skje, sier Solskjær til MUTV etter kampen.

Han var fornøyd med Martials scoring, men han var enig i at det ikke var noen stor kamp fra Uniteds side.

– Vi fikk bortemålet. Et veldig, veldig godt mål. En individuell prestasjon hvor han jobber hardt for å vinne ballen, og veldig rolig da han satte den, så vi er fornøyde med det. Men vi vet at vi kan spille bedre.

DETTE VAR SOLSKJÆR FORNØYD MED: Anthony Martials mål.

Solskjær var derimot ikke fornøyd med Club Brugges mål. For det første mener han at det ble dømt feil i forkant, og for det andre var han ikke fornøyd med hvordan United håndterte det når situasjonen først ble som den ble.

– Det var mange ting med det målet vi kan se på. Vi kan ikke skru av. Det kom vel etter et utspark som skulle vært en corner, og så ruller ballen når han [Mignolet] sparker den ut, men vi må fortsatt håndtere den langpasningen.

– Fotballen er et spill der det gjøres feil, og vi gjorde en der, og de fikk et mål fra det. Men vi scoret på deres feil også, så det jevner seg ut, og jeg vil heller ha 1-1 enn 0-0.

MISFORNØYDE: United forsvarte seg ikke godt, men spillerne reagerte også på dømmingen i forkant av baklengsmålet.

Solskjær hadde også mer å si om mannen som står med to kamper på de to siste kampene.

– Han har selvtillit foran mål nå. Før det var det en frustrerende dag for ham, Anthony ble ikke servert som han trengte, og de forsvarte seg godt med mannsmarkering, og det var ikke mye rom.

– Vi får godta resultatet, og dra hjem for å forberede oss til neste uke.

– Det er fortsatt 90 minutter igjen, vi er halvveis. 1-1, og de må komme til Old Trafford og score. Vi ønsker å score også, så vi skal prøve å vinne kampen.

Utgjorde en stor forskjell

En som fortjente litt ros, var Bruno Fernandes, som var med på å forandre kampen da han kom inn.

Solskjær humret, og sa seg enig.

– Han utgjorde en stor forskjell med en gang! Det er viktig at vi gir ham tid til å tilpasse seg. Vi trengte å ha ballen mer, og å ha mer ro med ballen, og forhåpentligvis å score mål, og han skapte noen sjanser og fikk vist hva han kan gjøre.