Fornøyd med trekningen

Sir Alex levnet ingen tvil om at han var en fornøyd mann etter trekningen til Champions Leagues gruppespill.

Med en terminliste som for lengst har gjort det kaende klart at United skal ha bortekamp i Premier League etter hver eneste en av høstens gruppespillkamper i Europa, trøstet Ferguson seg med at det i det minste er forholdsvis kort avstand til de tre gruppekollegene.

United-manageren fryktet på forhånd langturer til Tyrkia, Russland og/eller Ukraina, men kan nå tilfreds registrere at han nærmest kan ro seg en bedagelig tur til Danmark, og deretter spasere til bortemøtet med Celtic. Villarreal ligger litt lenger borte (i Valencia), men ikke i større avstand enn at reisen dit blir mer enn overkommelig. Den kampen skal for øvrig spilles en tirsdag (25. november), mens neste oppgave – borte mot Manchester City – først skal spilles den påfølgende søndagen.

Så Fergie ser ingen grunn til å være annet enn godt fornøyd med utbyttet av torsdagens trekning i Monaco.

"Villarreal og Celtic har vi møtt før, mens Aalborg blir et nytt bekjentskap for oss," konstaterer han overfor ManUtd.com.

"Bonusen er at vi slipper å reise noe særlig. Vi er ellers tilfreds med gruppesammensetningen og håper å oppnå de ti poengene vi trenger for å gå videre.

"Ellers er det jo alltid kjekt å dra tilbake til hjembyen min; og at vi nå har trukket Celtic, gir bare til litt ekstra krydder til tilværelsen," avslutter den Glasgow-fødte managerlegenden.