Fornøyd med Ligacupen

Ole Gunnar Solskjær er godt fornøyd med at fire faste reservelagsspillere fikk spille fra start mot Middlesbrough i Ligacupen tirsdag.

Danny Welbeck, Ben Amos, Rafael Da Silva og Rodrigo Posssebon startet alle tirsdagens Ligacupkamp mot Middlesbrough. Darron Gibson spilte også en mindre rolle som erstatter for Possebon, etter sistnevntes ulykksalige møte med Emmanuel Pogatetz' knotter. At flere reservelagsspillere får sjansen i Ligacupens innledende runder er intet nytt, men like fullt gledelig for reservelagssjef Solskjær.

"Jeg er veldig stolt av Danny Welbeck, Ben Amos, Rafael Da Silva og Rodrigo Possebon", uttaler Solskjær til Manchester Evening News. "De viste at de har karakterstyrken og temperamentet som trengs for å spille foran 50.000 eller flere tilskuere på Old Trafford".

"Vi lærer dem gode vaner, og jeg er storfornøyd med at flere av dem allerede har forlatt oss for å trene med førstelaget. Jeg får stadig gode tilbakemeldinger fra manageren, Mike Phelan og Rene Meulensteen om dem. Det stilles store krav til spillerne i United, likevel tror jeg det finnes mange spillere på U16-, U18- og reservvelaget som vil få sjansen på førstelaget etterhvert", fortsetter Solskjær.

"Det er lite trolig at de ikke får prøve seg her. Det er tradisjon i klubben å gi unge sjansen, og vi har noen gode spillere som vil bidra til å holde denne tradisjonen ved like. Vi har et sett med gode spillere som vi både håper og tror har muligheten til å nå helt opp. De trener med førstelaget allerede, og når de kommer tilbake er det alltid med fornyet energi. De ønsker å trene og spille med spillere som Ryan Giggs, Paul Scholes, Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney – det er det de drømmer om. Og de kjenner managerens historie, og vet at hvis de gjør det godt så forblir de i tankene og planene hans.Det er viktig at unge spillere får muligheten, og det vil de få her", avslutter Solskjær.

Kilde: Manchester Evening News