– Forhåpentligvis kan spillernes koner og kjærester slå inn noen innlegg til dem!

Solskjær forteller om en forandret hverdag for både seg, støtteapparatet og spillerne.

Vi hører ikke så mye til Ole Gunnar Solskjær nå som det ikke er flere ukentlige pressekonferanser og andre intervjuer, men MUTVs Stewart Gardner har nå gjennomført et videointervju med United-manageren.

– Jeg har det bra, og familien har det bra. En av de negative tingene med fotballen er at du ikke får så altfor mye tid med familien din, og fordelen akkurat nå er at du får massevis av tid med dem, noe som har vært fint, sier Solskjær om hvordan han har det.

Samtidig blir det selvsagt jobb hjemmefra også.

– Jeg er i kontakt med og kommuniserer med både spillerne og støtteapparatet. Jeg er jo vant til å se dem hver dag i time etter time, så det er annerledes. Jeg holder meg i kontakt med dem på meldinger og WhatsApp-grupper, og vi planlegger for når enn vi kommer oss tilbake, og hva slags treningsøkter vi skal ha når vi starter igjen. Men det er så usikkert, vi er jo ikke 100% sikre på når vi starter opp igjen.

INGEN FELLESTRENINGER PÅ CARRINGTON: Her fra slutten av februar.

– Det er bra med teknologien [som nå er tilgjengelig], og vi er slik sett heldige. Vi kan være i kontakt og vi kan se hverandre. Vi kan sende meldinger, og få svar raskt, og så kan vi ta den gammeldagse telefonsamtalen innimellom og bare snakke på telefonen. Så vi holder oss i regelmessig kontakt med hverandre.

Han bekreftet også at spillerne har egne treningsprogram å forholde seg til.

– Ja, spillerne har individuelle treningsprogram, og de har en egen diett, selvsagt, og denne perioden kan brukes til å jobbe med noe spesifikt for dem og deres rolle og oppgaver.

En annen fordel enn teknologi, er naturligvis at mange av spillerne har både utstyr og hager som er gode nok til at de kan få trent seg på den måten. Solskjær har også selv vært i hagen med ungene.

– Jeg har vært i hagen med ungene, og jobbet med avslutninger, og spissene bør øve på avslutninger og bevegelsene sine. De fleste av spillerne har gode fasiliteter og brukbare hager, så forhåpentligvis kan spillernes koner og kjærester slå inn noen innlegg eller pasninger til dem!

KAN KONA GJØRE SOM BRUNO? Anthony Martial er gift med Melanie Da Cruz – men er hun i stand til like gode innlegg og pasninger som Bruno Fernandes, tro?

Solskjær ble også spurt om helt andre ting – som for eksempel det å ta på seg rollen som lærer for ungene.

– Vi gjorde det sist uke da dette [isolasjonen] startet, og det er litt annerledes. Hjemmelekser er én ting, men å gjøre selve undervisningen! Vi kom oss gjennom det sist uke, men en vet aldri hvor dette vil vare. Men ungene har vært veldig greie.

Han får i alle fall tiden til å gå – blant annet med TV-serier og filmer.

– Jeg tror jeg er akkurat som alle andre. Det er litt Peaky Blinders, og så er det de gode, gamle – kanskje ser en gjennom en gammel episode av Sopranos, bare klassikerene. Jeg så The Joker for noen kvelder siden, og det er en oppvekker. Jeg mener – jeg tenker på folks mentale helse nå også, når en er isolert, og en er alene.

Solskjær ga også uttrykk for at fotballklubber og spillerne kan utgjøre en forskjell som rollemodeller – selv om han fastslo at de virkelige heltene nå er de som jobber i NHS (det offentlige helsesystemet i England).