For et comeback

United lå under 0-3, men ga seg aldri og fikk poeng. Gjenopplev kampen LIVE her.

Av og til må man være fornøyd med uavgjort.

Og søndag må vi være det.

Etter en snau time lå United nemlig under 0-3 mot Chelsea. Et selvmål ga Chelsea en heldig ledelse før pause. Så fikk de to mål til de første minuttene av 2. omgang, men som alle vet, United har noe spesielt, og søndag fikk vi se det igjen. 0-3 ble nemlig til 1-3, 2-3 og 3-3 etter to straffemål av Wayne Rooney og en heading av Javier Hernandez.

Til slutt fikk også David de Gea vise verdensklasse med en av de villeste redningene vi har sett på et frispark fra Juan Mata.