United ute av Champions League

LIVE: Wolfsburg snudde kampen på Volkswagen Arena, og United fikk heller ikke hjelp av CSKA Moskva.

Så var det et faktum: Manchester United ender som nummer tre i gruppen og er ute av Champions League.

United fikk ikke hjelp av CSKA Moskva, og var dermed nødt til å vinne borte mot Wolfsburg for å kvalifisere seg til åttedelsfinalen.

Det skjedde aldri, selv om Anthony Martial sendte United foran etter ti minutter. Naldo utlignet umiddelbart, før Vieirinha satte inn 2-1.

United fikk håpet tent da Guilavogui headet ballen i eget mål, men Naldo svarte med å heade inn sitt andre mål for dagen. 3-2 – og snipp, snapp, snute for Manchester United.

 

LIVE

SLUTT

90+3: Dommeren blåser i fløyta. Det er slutt på Volkswagen Arena. Manchester United taper 1-2, blir nummer tre i gruppa, og skal spille Europa League etter nyttår.

90+2: Det er det slutt i Eindhoven. Manchester United er ute av Champions League.

90+1: Varela lager frispark og får gult kort.

90: Det legges kun til tre minutter. Dette ser ikke ut til å gå veien.

88: Stor mulighet for United! Først vipper Memphis ballen gjennom til Martial, som ikke klarer å få avsluttet. Powell feier ballen inn langs teppet. Smalling får stå fri på bakre, men ballen reddes på streken.

85: PSV opp i 2-1. Da trenger United to mål igjen – enten selv eller fra CSKA Moskva.

84: 3-2. Naldo. Så slipper United inn nok et mål på dødball igjen.

82: 2-2! Selvmål! Der kommer gavepakken, men ikke fra Moskva! Det er Blind som slår inn en corner. Fellaini vinner i lufta, og Guilavogui er uheldig og stusser ballen i eget mål.

80: United trykker på for et avgjørende utligningsmål. Wolfsburg har mange mann foran eget mål, og United klarer aldri å komme til skudd.

79: På Volkswagen Arena skjer det svært lite. Wolfsburg foretar et bytte: Timm Klose kommer inn for Vieirinha.

77: Så har PSV Eindhoven utlignet. Nederlenderne har utlignet med ti mann på banen. Da er det igjen status quo, og Manchester United ligger an til å ryke ut.

75: CSKA Moskva har tatt ledelsen! I øyeblikket er United videre.

74: Så har CSKA Moskva fått straffe i Eindhoven! Kan United få den hjelpen de trenger her da?

73: Så nære! Memphis prøver å sette den i keeperhjørnet. Der ser Benaglio utspilt ut, men ballen går dessverre like utenfor stolpen.

72: Martial blir lagt i bakken på 17 meter. Dommeren blåser frispark og Naldo blir tildelt det gule kortet.

70: Dobbeltbytte hos United: Nick Powell og Michael Carrick kommer inn for Bastian Schweinsteiger og Juan Mata.

69: Gigantmulighet for Wolfsburg! Kruse får plutselig stå mutters alene på bakerste stolpe, men klarer på et eller annet vis å sette ballen utenfor.

68: Arnold prøver seg fra langt hold. De Gea må gi til corner.

67: Enorm redning av De Gea! Draxler slår gjennom til Schürrle, men De Gea er lynraskt oppe med armen og får slått avslutningen til tyskeren over mål.

66: Martial skyter fra skrått hold. Benaglio redder greit.

64: De Gea tar på seg gummistøvlene og legger ut på en skikkelig blåbærtur. Schürrle forsøker å løfte ballen i det tomme buret, men De Gea klarer akkurat å løpe tilbake og slå ballen unna.

62: Nok en meget god sjanse for United! Mata velger en lur variant langs gressteppet. Skuddforsøket til Blind går i blokka, men Fellaini legger tilbake til Lingard. Skuddet finner nesten veien til Mata, som har løpt seg fri på bakre stolpe. Marginer.

61: Fellaini får frispark i farlig innleggsposisjon.

60: Gigantsjanse for United! Plutselig stemmer det bedre for United. Fellaini vinner den første ballen i boksen, og etter hvert havner ballen hos Memphis, som saksesparker ballen mot mål. Benaglio varter opp med en god redning.

58: Litt frustrerende å se på United for øyeblikket. I første omgang viste laget tendenser offensivt, men etter pause har de falt mer og mer tilbake til gamle synder.

56: Jesse Lingard går ned til linja. Innlegget går bak mål.

55: Memphis snurrer rundt med Träsch. Blir lagt i bakken og får frispark.

53: United har ballen, triller på tvers, uten at de helt store mulighetene har dukket opp i andre omgang.

51: Memphis prøver å komme seg fri på venstrekanten, men stoppes. Igjen.

50: Varela varter opp med en glimrende takling og stopper Schürrle på kontant vis.

49: Wolfsburg ypper seg, men litt unøyaktigheter gjør at angrepet aldri blir farlig.

47: Martial snapper ballen fra en uoppmerksom og litt klønete Naldo. Han klarer imidlertid ikke å finne noen rødkledde foran mål.

46: Andre omgang er i gang. Manchester United er nødt til å score minst ett mål for så lenge det forblir målløst i Eindhoven.

PAUSE

45+1: Kontroversiell avgjørelse, det der. Assistentdommeren holder først flagget nede, men kommuniserer først med dommer Milorad Mazic etter at Wolfsburg-spillerne har rukket å protestere. 

45: Annullert scoring: Jesse Lingards innlegg passerer en offsideplassert Mata og går rett i mål. Så er spørsmålet hvor mye Mata deltar i spillet og forstyrrer Benaglio der.

43: Bytte: Det er Cameron Borthwick-Jackson som kommer inn for Matteo Darmian. Louis van Gaal trenger ikke å dra av seg buksene for å vise at han har baller denne gangen.

42: Så må også Matteo Darmian forlate banen med skade. Da er det nok duket for Ashley Young eller Paddy McNair. United spiller ti mot elleve i øyeblikket.

40: United spiller seg til et skuddforsøk. Jesse Lingard prøver seg fra 18 meter, men skuddet går rett på Diego Benaglio.

39: Ny kjempesjanse for Draxler! Memphis og Schweinsteiger roter det til på midtbanen, og da får hjemmelaget en gyllen overgangsmulighet. Draxler blir spilt fri, finter et helt United-lag opp i pølseboden med en rask skuddfinte, men De Gea er nede og redder United nok en gang.

36: Schürrle utfordrer Varela og skaffer en corner. Den blir ufarlig.

34: Akkurat nå er United altså ute av Champions League. Både United og PSV står med åtte poeng hvis disse resultatene står seg, men PSV leder på innbyrdes oppgjør.

33: Varela løfter på bakre mot Fellaini og Martial. Den heades unna.

32: United presser på for en utligning. Bastian Schweinsteiger fyrer av en retur fra langt hold. Den blåser over.

29: Wolfsburg tar ledelsen. Vierinha. Draxler og Vieirinha kombinerer på flott vis, og sistnevnte setter ballen i åpent bur bak en utspilt De Gea.

28: Nære for United. Memphis klarer nesten å tre gjennom Martial.

27: Enorm United-mulighet! Mata slår inn fra høyre. Marouane Fellaini river seg fri og setter pannebrasken på ballen, men Benaglio varter opp med en flott redning.

26: United crosser ballen over mot høyre. Gjestene blir tvunget til å gi bort et hjørnespark.

25: Draxler forsøker å ta seg forbi Daley Blind, men nederlenderen stopper ham effektivt. Flott forsvarsspill.

23: Vieirinha trekker seg innover og skyter. Ballen spretter via et United-bein og inn i De Geas trygge klyper.

22: United har presset høyt første halvdel av denne omgangen, og de har også sendt flere spillere i angrep enn i tidligere kamper. Tyder på at United ikke forventer at de skal få noe hjelp fra CSKA Moskva i kveld.

20: Schürrle holder på å rote det skikkelig til for hjemmelaget. Lingard vinner ballen og slår Martial i bakrom, men linjemannen er oppe med flagget.

18: Frisparket blir ufarlig.

17: Gult kort: Matteo Darmian legger Vieirinha i bakken. Frispark i farlig innleggsposisjon.

16: Bytte hos Wolfsburg: Ricardo Rodríguez må forlate banen med skade. Marcel Schäfer kommer inn. Det er et hardt slag for Wolfsburg.

15: God mulighet for United! Martial kommer seg ned til linja og slår inn fra venstre. Mata klarer nesten å få en tå på ballen på nærmeste stolpe, men Wolfsburg slipper med skrekken.

14: 1-1. Naldo. Ricardo Rodríguez serverer et nydelig, innoverskrudd korridorfrispark. Chris Smalling sover litt i timen, og da rykker Naldo seg fri og setter ballen i det nærmeste hjørnet.

12: Hvis dette resultatet står seg er Manchester United vinnere av gruppe A.

10: 1-0! Anthony Martial! Manchester United tar ledelsen på oppskriftsmessig vis. Juan Mata tar rollen som servitør, og en sulten Martial forsyner seg av rommet bak Wolfsburgs stoppere. Franskmannen er iskald og triller ballen forbi Benaglio.

8: United angriper på venstre og sender for én gangs skyld mange mann i angrep. Det hele ender med at Mata får skyte fra farlig hold, men det skuddet blokkeres av Fellaini (!).

6: Jesse Lingard lager et frispark høyt i banen. Den tas kort.

5: Rodríguez slår ballen inn fra venstre. Daley Blind klarerer ballen vekk.

3: Enorm mulighet for Wolfsburg! Max Kruse får gå opp helt uforhindret og stusse ballen i bakrom. Ingen følger André Schürrle, som ikke klarer å sette ballen under tverrliggeren, til tross for at han får stå mutters alene med all tid i verden.

2: Pulsen er høy blant Uniteds supportere, og det kan også se ut som om Louis van Gaal sitter litt mer urolig enn vanlig i åpningsminuttene her.

1: Der er vi i gang på Volkswagen Arena. Her er det bare å krysse fingrene og ønske hverandre lykke til.

Før kampen:

* Van Gaal gjør to endringer fra kampen mot West Ham: Varela og Memphis erstatter McNair og Schneiderlin.

* United må klare seg uten en rekke nøkkelspillere i denne kampen: Verken Phil Jones, Marcos Rojo, Luke Shaw, Antonio Valencia, Morgan Schneiderlin, Ander Herrera eller Wayne Rooney er klare til kveldens kamp.

* Wolfsburg leder gruppen (9 poeng), foran Manchester United (8 poeng) og PSV (7 poeng). CSKA Moskva (4 poeng) har en Europa League-plass å motivere seg for. Dersom PSV slår CSKA Moskva er United nødt til å slå Wolfsburg for å kvalifisere seg til åttedelsfinalen. Dersom PSV og CSKA Moskva spiller uavgjort, er United nødt til å unngå tap for å ikke ryke ut på innbyrdes oppgjør. Hvis PSV taper, er United uansett videre, men må slå Wolfsburg for å ta gruppeseieren. United vil uansett ta gruppeseieren hvis de slår Wolfsburg.

* Hei, og velkommen til denne livedekningen. Mitt navn er Mats Arntzen (@matsarntz), og jeg skal lose dere gjennom kveldens nervepirrende kamp.