LIVE: United raknet

Etter en god 1.omgang, raknet United mot Leicester. Gjenopplev kampen live her.

Det var knyttet stor spenning til hvordan laget ville se ut mot Leicester etter United sin seier mot QPR sist og overraskende nok startet Falcao på topp sammen med Robin van Persie og Juan Mata på benken.

Etter kun tretten minutter fikk man se at kombinasjonen Falcao/Van Persie kommer til å generere mye mål gjennom årets sesong. Falcao kom seg fri på venstresiden og la inn mot Van Persie som enkelt kunne heade inn 1-0. Så doblet Di Maria ledelsen med en nydelig chipp over Schmeichel, men Leicester reduserte så kun to minutter senere. Det ble deretter ikke flere mål og lagene gikk til pause med stillingen 2-1 til United.

Ander Herrera scoret etter 57 minutter med et lekkert helspark før Manchester United raknet fullstendig. Først fikk Jamie Vardy et straffespark som David Nugent enkelt kunne sette i mål før Esteban Cambiasso utlignet til 3-3 etter mye rot i United-forsvaret. Så sendte Jamie Vardy Leicester i ledelsen for første gang i kampen, før det hele ble rundet av med et straffespark og rødt kort til Tyler Blackett og Leicester vant til slutt hele 5-3 mot United.

Leicester City XI: Schmeichel, De Laet, Morgan (c), Moore, Konchesky, Hammond, Cambiasso, Nugent, Drinkwater, Vardy, Ulloa.

Ser du ikke live-vinduet på mobilen? I så fall klikk her!

Manchester United XI: De Gea, Rafael, Evans, Blackett, Rojo, Blind, Herrera, Di Maria, Falcao, Rooney, van Persie.