Følelsesladet farvel fra Fred

Takker for tiden i Shakhtar.

– Han har en rekke kvaliteter, spesielt i å sy sammen spillet, som en tøff playmaker. Han er en ordentlig boks-til-boks-spiller og sistepasningen hans er veldig god. Har han sjansen til å gå fremover i banen – og finne noen lagkamerater som har plass – så kan han det. Han er også veldig fokusert, og mentaliteten hans har imponert meg, sa Freds agent – og tidligere Arsenal-spiller – Gilberto Silva nylig. 

Det gir jo grunn til optimisme for United-fansen, og grunn til sorg for Shakhtar-fansen som nå har mistet en av sine beste spillere.

Da fungerer kanskje Freds avskjedsmelding (takk til Google Translate) som et lite plaster på såret:

– Jeg vil takke FC Shakhtar som jeg har tilbragt fem år hos. Det var en fantastisk tid, uten tvil. Jeg vil takke mine kolleger, styret, trenerteamet og alle andre som har vært involvert disse årene. Jeg vil rette en spesiell takk til fansen som alltid har støttet og heiet på meg. Det har vært en ære å være en del av deres historie, skriver Fred på Twitter.

Brasilianeren, som ikke fikk spilletid i Russland grunnet skade, la også ut en video med noen av sine beste stunder fra tiden i Ukraina: