Fletcher skaffet straffe

DE UTLÅNTE: Men Ashley Fletcher & co gikk på et 0-1-tap borte mot Southend.

Mens noen er skadet og noen ikke er gode nok, var Ashley Fletcher den éneste av Uniteds leiesoldater som startet for sitt lag lørdag.

Victor Valdés må vente til søndag kveld før han skal i aksjon, James Wilsons Brighton spiller ikke kamp før til uka, Tyler Blackett er fremdeles ikke regnet som god nok for Celtic, mens Nick Powell pådro seg en skade på trening, og var ikke med da Hull spilte 1-1 mot MK Dons.

Kieran O’Hara satt alle 90 minuttene på benken da hans Morecambe vant 2-1 over AFC Wimbledon.

Lørdag

Barnsley (Ashley Fletcher) 0–2 Southend

Fletcher startet kampen for Barnsley, og allerede etter fire minutter spilt tok bortelaget ledelsen etter scoring av Jack Payne. På overtid sørget Michael Timlin for 2-0.

Men snaut 20 minutter senere den første scoringen skaffet United-spiller Ashley Fletcher straffe for hjemmelaget ved å bli felt av målvakt David Bentley. Dessverre for unggutten klarte ikke straffeskytter Conor Hourihane å overliste Bentley.

Bortsett fra å ha laget noen, og vunnet noen, frispark, ett skuddforsøk, noterte ikke Fletcher seg for allverden, før han ble byttet ut etter 87 minutter. Dermed endte det med null poeng for Barnsley som faller ned til åttendeplass på League One-tabellen.