Fletcher ble helten

Ashley Fletcher med hat trick da Rochdale ble slått 3-2 i Lancashire Senior Cup.

Uniteds reservelagsmannskap hadde en del å revansjere mot Rochdale etter at «Dale» slo Warren Joyce sitt mannskap ut av samme turnering sist sesong på straffespark.

Hat trick-helt

I den kampen, som endte 0-0, misbrukte spissen Ashley Fletcher flere gode muligheter, men i kveldens oppgjør på Hyde Uniteds Ewen Fields fikk spissen vist seg fra en annen side.

Først sørget en gavepakke fra Rochdale forsvaret etter ti minutter for at Fletcher fikk skyte fra 15 meter og ballen endte opp i keeperens lengste hjørne.

SEIER: Warren Joyce sine gutter slo Rochdale 3-2 i Lancashire Senior Cup

Men om 1-0 kom etter en tabbe, kom 2-0 på enda mer sjenerøst vis bare åtte minutter senere.

Rochdales keeper feilberegnet fullstendig et fremspill fra Sean Goss og Ashley Fletcher kunne sette ballen i et åpent mål.

Rochdale reduserte på overtid i 1. omgang, men United gikk ut i hundre i starten av 2. omgang. Allerede etter 18 sekunder fikk United straffe og Fletcher sørget for Uniteds og sitt tredje for kvelden.

Etter en drøy time var det Uniteds tur til å gi bort straffe, og Rochdale reduserte til 2-3.

Nærmere kom aldri «Dale» til tross for flere gode sjanser. Mye av grunnen til at det ikke ble flere mål var Uniteds keeper Dean Henderson som vartet opp med flere strålende redninger.

Rochdale 2-3 Manchester United

Lancashire Senior Cup 1. runde, Ewen Fields, 9. sep. 2015 kl. 20.00

10. min.: 0-1 Fletcher
18. min.: 0-2 Fletcher
45. min.: 1-2 Alessandra
47. min.: 1-3 Fletcher (str.)
63. min.: 2-3 Rose (str.)

United: Dean Henderson; Guillermo Varela, Axel Tuanzebe, Donald Love, Cameron Borthwick-Jackson; Joe Riley (Marcus Rashford 68), Devonte Redmond, Sean Goss, Josh Harrop (Sadiq El Fitouri 77), James Weir; Ashley Fletcher.

– Utvikler seg hele tiden

Warren Joyce var fornøyd med det meste av det han så, men fant klare rom for forbedringer.

– Vi visste det ville bli tøft, men til tider spilte vi glimrende fotball, sier Waren Joyce til MUTV.

– Vi snakket i pausen om at vi måtte være solide. Vi var litt naive da vi ga bort målene, men det var en god gjennomkjøring for unggutta, sier Joyce.

U21-manageren spår en stor fremtid for tremålsscorer Fletcher dersom utviklingen fortsetter.

– Han har jobbet veldig hardt og utvikler seg hele tiden. Men han må vise seg frem slik om han skal inn på førstelaget. Han har enda mer å gå på, men vi ser utviklingen går i riktig retning og det er lovende, sier Joyce.