Flere av de beste slet

Fredag ble det kjent at United først tapte 2-1 for så å vinne 3-1 i den andre kampen av to som ble spilt mot Championship-laget West Bromwich Albion.

Bruno Fernandes scoret på straffe i den første kampen mens det var 2 x Andreas Pereira og Tahith Chong som ordnet målene i den andre kampen.

SE VIDEO: Noen av Uniteds sjanser og Brunos mål mot WBA

De fleste Premier League-lagene har imidlertid vært i aksjon de siste dagene, og her er resultatene fra de kampene.

Arsenal:
Tapte 2-3 hjemme for Brentford i sin generalprøve. Joe Willock og Alexandre Lacazette scoret målene.

Det tapet kom etter at de tidligere i uka hadde slått Charlton 6-0, da også etter mål av Willock og Lacazette, men også Aubameyang og 3 x Nketiah.

Aston Villa:
Møtte Leicester til to generalprøver. Den ene på Leicesters hjemmebane. Den andre på Villa Park.

Det spesielle er at hvis rapportene er riktige så vant Villa 3-0 på bortebane, blant annet etter et mål av Trezeguet, mens kampen på Villa Park ble vunnet av Leicester med 1-0.

Villa spilte tidligere i uka også 2-2 mot WBA. Davis og Grealish sørget for uavgjort etter at WBA ledet to ganger.

Bournemouth:
Har så vidt vi har kunnet se ikke spilt noen eksterne kamper. Bournemouth taper på beliggenhet siden man ikke kan spille treningskamper mot lag som holder til mer enn 90 minutter unna.

Brighton:
Ser også kun ut til å ha spilt internkamper så langt, selv om det var snakk om en mulig kamp mot Portsmouth.

Burnley:
Spilte 1-1 hjemme mot Preston, etter scoring av Matej Vydra.

Siden Burnley først skal i aksjon i Premier League mot Manchester City mandag om en drøy uke så er det også planlagt en treningskamp mot Wigan kommende tirsdag.

Chelsea:

Frank Lampards menn slo Championship-laget QPR 7-1 søndag, etter to mål hver av Gilmour og Loftus-Cheek, samt scoringer av Mount, William og Giroud.

Tidligere i uka slo de Reading 1-0 etter et mål av spanske Pedro. Det skal ha vært en kamp hvor alle lagets stjerner, også Ngolo Kanté, som en stund nektet å trene, var involvert.

Crystal Palace:
Tapte 2-1 borte mot West Ham i sin generalprøve. Målet ble scoret av Christian Benteke.

Everton:
Det ble nevnt en mulig treningskamp mot Preston, men det eneste som er å finne av informasjon er at de lørdag spilte en internkamp.

Leicester:
Generalprøvene ble som nevnt under Aston Villa – et trolig 3-0-tap hjemme mot Villa, mens samtidig en 1-0-seier på bortebane. Målscoreren er ikke kjent.

Kjørte, som United, en internkamp tidligere i uka som endte 1-1, etter mål av Iheanacho og Ndidi for hvert sitt lag.

Liverpool:
Ligalederne var (dessverre) det laget med den mest overbevisende generalprøven da Blackburn ble slått hele 6-0 etter mål av Keita, Mané, Minamino, Matip, Hoever og Clarkson).

De skal først i aksjon søndag om en uke, så det spekuleres også i at de vil ha en ekstra treningskamp før den tellende Premier League-kampen mot Everton søndag 20. juni.

Manchester City:
Det har vært så godt som null  og nix med informasjon fra City. Det eneste som har lekket ut er et bilde fra en internkamp på Etihad, der i alle fall Leory Sane var tilbake i aksjon.

Newcastle:
Slo Hull 2-0 etter mål av Lejeune og Saint-Maimin i sin generalprøve.

Det betyr to strake seirer på to forsøk for Steve Bruce, siden det ble en 3-2-seier mot Middlesbrough tidligere i uka, etter mål av Muto, Almiron og Joelinton.

Norwich:
Spilte 4 x 30 minutter mot Tottenham, og kom først under 1-0. Premier Leagues bunnlag snudde imidlertid til seier etter mål av Drmic og Vrancic.

Sheffield United:
Er Uniteds motstander på Old Trafford om bare halvannen uke, og fikk en fin generalprøve med en komfortabel 4-0-seier mot Hull. To mål av Lundstram og ett hver av Fleck og Zivkovic sikret seieren.

De spilte også to 60-minutters kamper mot Huddersfield tidligere i uka, med 2-0 og 2-2 som resultat.

Southampton:
Southampton kjørte 3 x 45 minutter i sin kamp mot Bristol City. Det ga raskt en 3-2-ledelse i de første 45 minuttene etter mål av Obafemi, Armstrong og Ings, mens de to siste 45-minutterne ble målløse.

Tottenham:
Erik Lamela ga Tottenham ledelsen mot Norwich fredag, men 1-0-ledelse ble til slutt til 1-2-tap i en kamp som ble spilt over 4 x 30 minutter.

Tottenham hadde egentlig også planlagt en kamp mot Reading, men den ble avlyst. Det var derfor de kjørte fire kortere omganger mot Norwich.

Watford:
Slo Brentford 2-0 hjemme etter scoringer av Capoue og Sarr. Se Capoues mål rett under her.

West Ham:
Slo Crystal Palace 2-1 i sin generalprøve, etter mål av Ngakia og Haller.

Det avsluttet en hyggelig uke for David Moyes, siden QPR ble slått 4-1 tidligere i uka i en kamp Sebastian Haller også scoret i.

Wolverhampton:
Spilte 1-1 borte mot Birmingham i sin generalprøve. Lagets målscorer er ikke kjent, men det er kjent at kampen ble spilt uten offisiell dommer og linjemenn.

Wolves tapte også 2-0 mot Nottingham Forest i en treningskamp tidligere i uka.