Flamengo-visepresidenten bekrefter at de kommer til å prøve å kjøpe Pereira

Men United får neppe så mye som de ønsker for den offensive midtbanespilleren.

Andreas Pereira er utlånt til Flamengo, og har gjort det godt der, selv om høsten endte i skuffelse siden det ikke ble noen titler, og siden en Pereira-tabbe førte til det avgjørende baklengsmålet i Copa Libertadores-finalen.

Det har lenge blitt spekulert i at Flamengo ønsker å kjøpe Pereira, og i et intervju med Goal Brasil (her gjengitt på engelsk av Sport Witness) har Flamengo-visepresident Marcos Braz bekreftet at klubben ønsker å hente 26-åringen permanent.

– Det er allerede kjent at Flamengo kommer til å prøve, på det riktige tidspunktet, å signere spilleren på en permanent avtale. Vi må gå sakte og forsiktig frem, slik at det blir best mulig for Flamengo, sa han på en pressekonferanse.

Det skal være en kjøpsopsjon på 20 millioner euro (16,7 millioner pund i dagens kurs) som en del av låneavtalen i høst, men det er neppe realistisk for Flamengo, som ifølge Goal Brasil håper å forhandle frem en overgangssum på mindre enn 10 millioner euro.

Flamengo håper ellers at spillerens ønske om å bli værende i den brasilianske klubben kan påvirke utfallet av dette.

– Mitt ønske har hele tiden vært å bli værende i Flamengo. Vi skal gjøre alt vi kan for å få det til, sa Pereira i desember.

Akkurat når noe kan skje, står det ingenting om i saken, men det er vel sannsynlig at det ikke skjer noe før sommeren.

Red Bull Bragantino v Flamengo - Brasileirao 2021
TRIVES I BRASIL: Andreas Pereira.