Fire United-spillere kjemper i dag om VM-plass for sine landslag.

Som vanlig er mange røde i aksjon under landslagspausen, men for fire spillere er denne ukens landskamper viktigere enn for de andre. John O´Shea, Darron Gibson, Patrice Evra og Nani skal i dag og onsdag spille Play Off om de siste VM-plassene. Her er en oversikt over hvilke United-spillere som er i aksjon lørdag:

Irlands John O´Shea og Darron Gibson tar i mot Patrice Evra og resten av Frankrike i Play Off-kampen på Croke Park lørdag kveld.

Med Cristiano Ronaldo ute er det store muligheter for at Nani får spilletid under Portugals viktige kamp mot Bosnia-Herzegovina. Tidligere assistentmanager og nåværende landslagstrener for Portugal, Carlos Queiroz, har vært under hardt press og hvis ikke VM-plassen sikres vil det med stor sannsynlighet føre til at han blir sparket.

Det største oppgjøret av dagens treningskamper er utvilsomt England – Brasil. Kampen spilles i Qatar, og Ben Foster, Wes Brown, Michael Carrick og Wayne Rooney er med i troppen. Rio Ferdinand er ute med skade, og hvis John Terry ikke blir klar til kampen vil Rooney overta kapteinsrollen.

Ji-Sung Park antas å være tilbake fra skade når Sør-Korea tar seg en tur til Skandinavia for å møte Danmark. Park har lenge vært ute med kneskade, men vil sannsynligvis spille i dag og/eller på onsdag mot Serbia. Både Nemanja Vidic og Zoran Tosic er med i Serbias tropp, som før onsdagens kamp mot Sør-Korea på Craven Cottage møter Jonny Evans og Nord-Irland i kveld.

Wales – Skottland har også en representant fra United på banen, nemlig Darren Fletcher. Fletcher sier han ikke merker noe til skaden og vil lede skottene som kaptein.

Tomasz Kuszczak er tilbake i Polens tropp mot Romania, men vil sannsynligvis ikke få spilletid.

Den siste United-spilleren som er i aksjon i kveld er Belgias Ritchie de Laet, som tar i mot Ungarn på hjemmebane.