varane222

Pogba og Varane vant mot Bailly etter sen scoring

Fredag bød  på flere muligheter for landslagsspill for United-spillerne.

Paul Pogba, Raphaël Varane og Eric Bailly spilte alle fra start da Frankrike møtte Elfenbenskysten til treningskamp. Det endte med fransk 2-1-seier, til tross for at ivorianerne tok ledelsen 19 minutter inn i kampen.

Hannibal Mejbri ble på sin side sittende på benken gjennom Tunisias 1-0-seier over Mali i VM-playoffen.

Frankrike 2-1 Elfenbenskysten

Raphaël Varane, Eric Bailly og Paul Pogba spilte alle fra start da Frankrike tok imot Elfenbenskysten til treningskamp i Marseille fredag kveld.

Samtlige ble også byttet ut i løpet av andre omgang, uten at det så ut til å være noen dramatikk i det.

Kampen skulle vise seg å bli preget av at lite sto på spill for de to lagene.

Pogba og kompani slet med å spille seg gjennom et solid ivoriansk forsvar, mens de offensive spillerne til «elefantene» tidvis plaget Varane og forsvarskollegene.

Det var også gjestene som tok ledelsen drøye 20 minutter inn i oppgjøret. Pogba skled på midtbanen og klarte dermed ikke å hindre ivorianerne fra å ta de regjerende verdensmesterne i ubalanse. Arsenal-spiller Nicolas Pepe kom seg fri på høyrekanten før han smalt ballen via stolpen og inn i nettmaskene bak Hugo Lloris.

Japan v Ivory Coast - International Friendly
GIKK UT PÅ STILLINGEN 1-1: Da Eric Bailly gikk av banen sto det uavgjort i Marseille. Senere sørget Aurelien Tchouameni for fransk seier.

Kort tid senere sørget de Les Bleus dog for balanse i regnskapet.

Pogba spilte fri venstreback Theo Hernandez, som igjen kunne løfte ballen inn i boksen. Der ventet Olivier Giroud, som snek seg unna sin oppasser før han headet inn utlikningen.

Begge lag fikk sine muligheter gjennom resten av kampen, uten at det ble uttelling for noen av dem i ordinær tid.

På overtiden sørget dog United-lenkede Aurelien Tchouameni for fransk seier, da han steg til værs og headet inn 2-1 etter et hjørnespark. Det skulle også vise seg å bli sluttresultatet.

Varane, Bailly og Pogba fikk henholdsvis 59,68 og 89 minutter på banen.

Frankrike er allerede kvalifiserte til VM etter å ha vunnet sin kvalikgruppe, mens Elfenbenskysten må se mesterskapet fra sofaen. Ivorianerne kom på andreplass i sin kvalikgruppe, bak Kamerun.

Oppdateringer:

Kampen er over!

90+3′ Frankrike scorer! Aurelien Tchouameni, som også har blitt lenket til United, sørger for fransk seier med hodet etter et hjørnespark.

88′ Der går også Paul Pogba av banen. Adrien Rabiot kommer inn.

68′ Der forsvinner også Eric Bailly. Han byttes ut til fordel for Odilon Kossounou.

58′ Raphaël Varane byttes ut. Han erstattes av William Saliba. Så ikke ut til å være noe dramatikk i det for Varane.

46′ Avspark.

Pause.

22′ Frankrike utlikner! Paul Pogba er involvert når franskmennene ruller opp. Midtbanespilleren slipper ballen til venstreback Theo Hernandez, som legger inn. Inne i boksen lurer Olivier Giroud, som header ballen over streken.

19′ Elfenbenskysten tar ledelsen! Nicolas Pepe drar seg fri på høyrekanten og sender ballen knallhardt i hjørnet bak Hugo Lloris.

1′ Avspark.

Mali 0-1 Tunisia

Fredag kveld tok Tunisia første stikk i den første av to playoff-kamper borte mot Mali.

Moussa Sissako ble synderen for vertene. Standard Liege-stopperen scoret først selvmål med ti minutter igjen av første omgang, før han pådro seg rødt kort bare få minutter senere.

Selvmålet ble også kampens eneste nettkjenning. Oppgjøret endte 1-0.

Laget som står igjen som seierherrer etter to oppgjør får billetter til verdensmesterskapet i Qatar senere i år. Det kan bli Tunisias sjette VM, mens Mali har muligheten til å kvalifisere seg for første gang.

Hannibal Mejbri ble sittende på den tunisiske benken gjennom hele oppgjøret.