Fikk seniordebuten

Max Haygarth har imponert for Brentfords B-lag, og lørdag fikk han minutter da A-laget vant i Championship.

En hel rekke av våre utlånte soldater var i aksjon lørdag. Her kan du lese hvordan det gikk med dem.

Birmingham 0-1 Watford

James Garner har blitt en betrodd mann for «the Hornets» denne sesongen, og lørdag var han igjen i startelleveren til Vladimir Ivic.

Watford hadde bare tapt én kamp på de siste åtte, og den gode formen fortsatte i «the Second City» lørdag, med en 1-0-seier.

Basert på kamprapporten til Watford Observer, var ikke vår mann involvert i noen voldsomme farligheter. Garner nevnes knapt i løpet av den første omgang, etter det som skal ha vært noen relativt hendelsesfattige 45 minutter.

GODFOT: James Garner har blitt dødballtaker for Watford.

Etter pause nevnes det at den 19-årige lånesoldaten skjøt ned en motspiller på et frispark, og falt overende i boksen, uten å få straffe. Det fikk derimot Stipe Perica seks minutter før slutt, og Troy Deeney ekspederte muligheten i mål.

Garner ble byttet av idet kampen gikk inn i overtiden.

Nottingham Forest 1-3 Brentford

Max Haygarth er i utgangspunktet utlånt til Brentfords B-lag denne sesongen, men lørdag var han i aksjon for A-laget til «biene» fra London. Dermed gjorde 18-åringen sin debut på seniornivå, så høyt som på Championship-nivå.

Det skal dog nevnes at det ble med ett minutt pluss tillegg for vår midtbanemann, men debuten er nok likevel noe Haygarth vil være fornøyd med.

Han får sjansen etter godt spill på det nevnte B-laget, der han skal ha scoret tre mål på de tre siste kampene. Med lørdagens seier klatrer Brentfords A-lag til sjetteplass på nivå to, og er ubeseirede siden 24. oktober.

RB Leipzig 2-0 Werder Bremen

Tahith Chong fikk det siste kvarteret da hans Werder Bremen tapte 2-0 mot RB Leipzig. Nederlenderen kom på i et forsøk på å snu kampen, men verken han eller lagkameratene klarte å skape spenning på tampen.

Nettstedet Sofascore har rangert spillernes prestasjoner, og der kommer vår kantspiller sterkt ut.

I TYSKLAND: Tahith Chong er på utlån til Bundesliga-klubben Werder Bremen.

På tiden han fikk, ble Chong lagets beste spiller, ifølge nettstedet. Han leverte blant annet to nøkkelpasninger, gjorde to suksessfulle driblinger og vant fire av sine fem dueller.

21-åringen har ikke spilt seg til fast plass i Florian Kohfeldts ellever, men har fått spilletid i ti av elleve Bundesliga-kamper denne sesongen.

Salford 0-0 Cheltenham

Di’Shon Bernard spilte hele kampen da Salford spilte 0-0 mot andreplasserte Cheltenham lørdag. Det var sjette kamp på rad at forsvareren fikk starte for rødtrøyene i League Two.

Ifølge Sofascore vant midtstopperen samtlige av sine seks dueller, klarerte åtte baller og brøt ballen to ganger.

Resultatet betyr at Salford klatrer forbi Cambridge, opp til en åttendeplass på tabellen.

FAST INVENTAR: Di’Shon Bernard har spilt seg til fast plass i Salford.

Swindon Town 0-1 Fleetwood Town

Matej Kovar og Swindon gikk lørdag på et nytt tap, da Fleetwood ble for sterke på County Ground i League One.

Swindon Advertiser fulgte kampen live, men Kovars navn nevnes ikke stort mer enn i forbindelse med én heldig og én noe mer uheldig involvering med ballen i beina.

Målet 20-åringen slapp inn, ble scoret av Paddy Madden, da ballen ble slått på første stolpe etter corner. Ettersom dette ble kampens eneste mål, endte det hele med et det tredje strake ligatapet på rad for «the Robins».

Dermed er ligger de helt nede i nedrykkssumpen, med bare tre poeng mer enn tabelljumbo Burton, og én kamp mer spilt enn flere av konkurrentene.

SISTESKANSE: Matej Kovar står i mål for et Swindon-lag som gjør det dårlig om dagen.

Andre:

Dylan Levitt startet på benken da Charlton tok imot Wimbledon. Der ble han også sittende, i en kamp der hjemmelaget lå under 2-1 til pause, før de snudde oppgjøret helt på hodet. Kampen endte til slutt 5-2 til Charlton, som klatrer til femteplass i League One.

Levitt har slitt med spilletiden i Charlton den siste tiden, og har ikke spilt førstelagsfotball siden 7. november. Det skal selvsagt også nevnes at litt av grunnen til det er at midtbanespilleren ble rammet av coronaviruset.

Aliou Traoré kom inn på overtid da Caen møtte Troyes i Ligue 2 lørdag. Kampen endte 0-0.

Joel Pereira var ikke i stallen da Huddersfield dro til Dean Court for å møte Bournemouth. Det sparte portugiseren for en vond opplevelse, ettersom «the Terriers» ble knust 5-0.

Diogo Dalot har fått tillit i Europa League for Milan, og spilte 90 minutter mot Sparta Praha torsdag. Søndag spilte Milan 2-2 mot Parma (etter å ha havnet under 0-2), men portugiseren ble sittende på benken gjennom hele kampen.

Andreas Pereira fikk ni minutter pluss tillegg for Lazio i Serie A. Brasilianeren kom inn på stillingen 2-1 til motstander Verona, men klarte ikke å bidra til å snu kampen. Midtbanespilleren slo tre cornere i løpet av sin tid på banen.

Brighouse Town spilte lørdag treningskamp borte mot Eccleshill United. Hjemmelaget endte med å vinne 3-1. Det er uvisst hvorvidt Jacob Carney var involvert i kampen.

Max Taylor satt på benken gjennom Kidderminster Harriers’ 1-0-seier borte mot Gateshead.