Fernandes Uniteds beste på FIFA

De fleste har nok et forhold til videospillene i FIFA-serien, enten om man har spilt det selv, eller om man har venner og familie som har gjort det.

Nå kommer spillselskapet EA Sports med en ny versjon, og har i den anledning publisert rangeringen over de 100 beste spillerne på spillet.

Der stiller United med flere mann.

Bruno i pasningstoppen

Kanskje ikke så overraskende, er det Bruno Fernandes som kommer best ut av United-gutta. 25-åringen er rangert som spillets 29. beste spiller.

Totalvurderingen av portugiserens ferdigheter gir ham en score på 87, der maksimum er 99. Til sammenlikning har Lionel Messi en score på 93, mens Kevin de Bruyne har en score på 91.

LAGBESTE: Bruno Fernandes er Uniteds høyest rangerte spiller på FIFA 21.

Dette illustrerer også hvilken god sesong Fernandes har hatt, ettersom han ble vurdert til en score på 85 i fjor.

Skal vi tro FIFA-produsentene, er det den gode pasningsfoten som er Fernandes’ sterkeste egenskap. Der vurderes han til 88 (igjen ut av 99), som er det sjette høyeste av alle på spillet.

Det er bedre enn midtbanekollega Paul Pogba, som får en pasningsscore på 86. Franskmannens totalvurdering er også 86, en nedgang fra fjoråret, da han ble vurdert til 88. En score på 86 gjør 27-åringen til spillets 49. beste spiller.

De Gea nedgraderes

En spiller som også blir nedgradert er David de Gea, som hadde en noe svakere sesong i 2019/2020 enn det vi er vant med fra spanjolen.

ELLEVTE BEST: David de Gea har ti keepere foran seg på listen over de beste burvokterne på FIFA 21.

Burvokteren går fra en totalvurdering på 89 til 86, og må dermed dele plassen som FIFAs 49. beste spiller med lagkamerat Pogba.

Ifølge spillprodusentene er refleksene den beste egenskapen til United-keeperen.

Den siste United-spilleren blant de 100 beste er Marcus Rashford, som får en totalscore på 85. Dette gjør 22-åringen til spillets 63. beste spiller.

Angriperen er også blant de raskeste på spillet, og anses som likeverdig med PSGs Neymar og Chelseas Timo Werner når det gjelder fart.