Fem ting vi lærte av Wolves-kampen

United sliter mot etablert forsvar, og Antonio Valencias gjorde lite for å forsvare sin plass i 11-eren.

Glimt av storspill til tross, Manchester United måtte se seg fornøyd med ett poeng etter 1-1 mot Wolverhampton. Freds mål ble nemlig utlignet av bortelagets Joao Moutinho etter pause.

United.no-journalist Bjarte Valen kommer her med fem observasjoner som han gjorde etter uavgjortkampen.

1. Mourinhos hodepine mot etablert forsvar

Det går ofte i stå for United mot etablert forsvar. Akkurat det kan knapt kalles noen overraskelse, for når motstanderen legger seg dypt og kompakt sliter United med å skape sjanser. I utgangspunktet skulle José Mourinho ha rikelig med «boksåpnere» å velge blant, men både Sánchez og Lingard var svake og helt fremme hadde Lukaku et fæl dag på jobben.

Mange lag kommer til å møte United med den samme oppskriften som Wolves benyttet og Mourinho må finne en vei å trenge gjennom motstanderns forsvarsmur på.

2. Sánchez er inne i en blindgate

Chileneren har ikke hatt det enkelt etter overgangen fra Arsenal, og mot Wolverhampton var han nesten helt usynlig. Er det to ting du forventer av Sánchez er det kreativitet og geniale pasninger. Mot Wolves så vi ingen av delene.

Vi er vant til at statistikken sier mange balltap av chileneren fordi han ofte prøver på det spektakulære. Mot Wolves slet han imidlertid med det elementære. Med Sánchez og Rashford skulle Mourinho egentlig ha to av de beste kantspillerne i ligaen, men ingen av dem har vist noe som tilsier det så langt denne sesongen.

3. Kapteinen er ikke lenger garantert på laget

Antonio Valencia leverte en svak kamp offensivt og bak kapteinen lurer Diogo Dalot som hadde en god kamp mot Young Boys. Mourinho har også Ashley Young i bakhånd og om ikke Valencias offensive bidrag, og tidvis elendige pasninger, forbedres, vil kapteinen føle presset.

Det sitter trolig langt inne for Mourinho å vrake kapteinen, men portugiseren har tidligere vist at ingen spillere er hellige.

4. Et mulig gjennombrudd for Fred

Det har gått litt opp og ned for brasilianeren etter overgangen til United. Mot Wolverhampton leverte imidlertid Fred en solid 1. omgang. Han scoret sitt første mål og var svært nær sitt andre med et utsøkt frispark.

Freds samspill med Pogba var også det beste vi har sett så langt denne sesongen, og om dette resultatet rokker ved selvtilliten i spillergruppen var dette en kamp som Fred absolutt kan være bekjent av.

5. Every single one of us…

…loves Alex Ferguson. Høydepunktet fra kampen mot Wolverhampton kom allerede før avspark da Sir Alex Ferguson ble hyllet av Old Trafford da han viste seg på Drømmenes Teater for første gang siden hjerneblødningen i vår. Hyllesten til Sir Alex og reaksjonene fra skotten var selve definisjonen på ordet vakkert.

Ferguson var imidlertid minst like frustrert som resten av United-fansen over selve resultatet.