Dimitar Berbatov har bursdag! Onsdag 30. januar fyller han 38 år, og vi feirer med en kjapp oppsummering av våre favorittøyeblikk med Berbatov.

Finta mot West Ham

Hans forarbeid til den ene av Cristiano Ronaldos to scoringer mot West Ham høsten 2008 var av den magiske sorten, og det gikk et gisp gjennom publikum.

Everton-vippen

Vi holder oss til den typen eleganse som knapt noen andre holder på med. Vi tror Berbatov ville likt at vi tar noen tekniske finesser før vi begynner på målene.

Undertegnede hadde faktisk glemt denne, og kom kun på den takket være at Uniteds Twitter-konto la den ut:

Fem mål mot Blackburn

United har ikke hatt et hat-trick i ligaen siden Sir Alex Ferguson var manager – da var det andre boller!

Bare i løpet av 2010/11-sesongen scoret Berbatov hat-trick ved tre anledninger, og den ene gangen slo han like godt til med fem mål mot Blackburn.

Hat-trick mot Liverpool

Vi trenger vel nesten ikke å si mer enn at han scoret hat-trick mot Liverpool, men vi gjør det likevel: Først scoret han to mål slik at United ledet 2-0 – der det andre var en skikkelig perlescoring – før han noen minutter før slutt scoret det avgjørende målet etter at Liverpool hadde hentet opp igjen ledelsen.

Da han vant Gullstøvelen

Joda, vi har allerede vært inne på den magiske 2010/11-sesongen hans her, men at han vant gullstøvelen som Premier League-toppscorer var uansett fantastisk – spesielt siden han ikke ble sett på som typen som vil være fullt  nådeløs fremfor mål.