Fellaini og Young best

Spillerbørs: Savnet av Paul Pogba blir kanskje mindre etter denne forestillingen?

Det var ventet seier mot Crystal Palace på lørdag, men nok en 4-0-seier var det kanskje ikke like mange som hadde tro på.

Lukaku fortsetter å score, De Gea holder nullen igjen og Fellaini gjør det han gjør best – holde kritikerne godt på avstand.

Men hvem var banens beste? Vi forsøker å gi deg svaret i vår spillerbørs!

David de Gea – 6
Veldig nonchalant etter drøye ti minutter da han nesten forærte bortelaget en strålende sjanse med et elendig utspill. Fikk ellers, som ventet, minimalt å bryne seg på. Det lille som kom hadde han full kontroll på.

Antonio Valencia – 6
Fikk nok en gang kapteinsbindet. Angrepsvillig og flink til å sette tempo i spillet. Ikke satt på mange defensive prøver at et tidvist hjelpeløst bortelag. En behagelig dag på jobben mot et tannløst bortelag.

Phil Jones – 7
Det var lenge usikkert om han kom til å rekke denne kampen, men ble heldigvis klar. Gjorde tingene enkelt og greit og stresset aldri. Leste spillet bra. Palace hadde lite å by på i angrep, men det lille som kom sentralt i banen hadde Jones og Smalling full kontroll på.

Phil Jones hadde full kontroll i tospann med Chris Smalling mot Crystal Palace.

Chris Smalling – 7
Fikk tillit fra start og tok godt vare på sjansen. Dominant i luftrommet såvel som bestemt i duellene. Nær ved å sette inn 3-0 etter corner like før pause. Oppløftende 1. omgang, mer behagelig 2. omgang der United hadde koblet inn cruise-kontrollen.

Ashley Young – 8
Har vært en åpenbaring etter at han kom tilbake fra skade. Spilte sin Premier League-kamp nummer 300 mot Palace og etter en litt rotete start fant Young den sedvanlige tryggheten. Angrepsvillig og god til å lese spillet. Fantastisk innlegg til Fellainis 2-0-scoring og viser at han trolig har Uniteds beste innleggsfot. Lekende og vakkert forarbeid som ga frisparket som igjen resulterte i 3-0. Nok en bunnsolid kamp av veteranen.

Nemanja Matic – 6
Har vært dirigenten på midten denne sesongen. Var det på sett og vis denne gangen også, men hadde noen stygge feilpasninger som trekker ned. Ikke så dominant etter hvilen, men det var det strengt tatt heller ikke behov for.

Noen feilpasninger, men nok en sterk kamp av Matic.

Marouane Fellaini – 8
Kriget og jobbet på sedvanlig vis, men viste først og fremst glimrende spillforståelse da han først snek seg inn på bakerste stolpe og bredsidet inn 2-0 for United for deretter å heade Rashfords frispark i mål bare tre minutter i 2. omgang. En solid kamp, to herlige og typiske Fellaini-mål og en bunnsolid kamp. En del unødvendige balltap ødelegger en mulig nier på børsen.

Juan Mata – 7
Spilte sin Premier League-kamp nummer 200 og brukte bare to og et halvt minutt på å markere jubileet med å sette ballen i mål. Leken, kreativ og inpirerende og bevegelsen hans på 1-0-scoringen viser eminent fotballhjerne Mata har. Litt mer anonym etter hvilen, men viste også da mange fine detaljer.

Premier League-kamp nr. 200: Juan Mata.

Henrikh Mkhitaryan – 6
Spiller nesten utelukkende på små marginer og det er vakkert å se på når han lykkes. Tilsvarende frustrerende blir de de gangene det ikke går veien. Fikk ikke de nødvendige rommene til å slå seg skikkelig løs. Byttet ut til fordel for Lingard.

Marcus Rashford – 7
Fantastisk forarbeid til Mata sin 1-0-scoring. Konstant uromoment for Palace-forsvaret som hadde store problemer med farten til Rashford. Varter opp med utrolige tekniske detaljer, men har en tendens til å forsvinne litt i perioder. Nydelig frispark til Fellaini som headet inn 3-0 og en fryd å se på når han setter fart. Fikk stående applaus da han ble erstattet av Martial knappe 20 minutter før slutt.

Romelu Lukaku – 6
Fikk ikke så mye rom å boltre seg i, men det skapte til gjengjeld rom for medspillerne. Ikke helt venn med ballen, men jobbet og slet for laget. Brant en gigantisk mulighet da han fyrte av utenfor fra gunstig hold. Fikk sin etterlengtede scoring da han bredsidet ballen i åpent mål etter glimrende forarbeid av Anthony Martial.