Feilfri Rashford, største seier på 54 år og #Glazersout

Her er noe av det du kanskje ikke fikk med deg etter seieren på Old Trafford.

United slo Chelsea med hele 4-0 i ligaåpningen på Old Trafford.

Det betyr at United vant ligaåpningen for femte året på rad. Man må faktisk over 100 år tilbake for å finne sist det skjedde – da United vant seks ligaåpninger på rad mellom 1905/06 og 1910/11-sesongen.

4-0-seieren mot Chelsea er også den største seieren mot London-laget siden Matt Busbys United-lag gjorde det i 1965.

På grunn av 4-0-seieren er Chelsea også på nedrykksplass i ligaen. Det er første gang de er det siden 30. september 2000 – altså nesten 19 år siden.

Noen personer som ønsker fortsatt oppmerksomhet rundt #Glazersout-kampanjen, sørget søndag for at et fly fløy over Old Trafford med et banner om nøyaktig det.

Med dagens scoring er Anthony Martial for øvrig toppscorer blant dagens United-spillere, med 49 mål. Er du klar over at vi har en sak fullspekket med statistikk som oppdateres etter hver kamp? Den kan du kikke nærmere på her.

Kan du forresten huske sist Marcus Rashford bommet på en straffe i tellende kamp? Nei? Kanskje ikke så rart siden han aldri har gjort det. Straffen mot Chelsea var hans fjerde totalt, etter to for England og to for United. Alle er satt i nettet.

Hvis du husker cirka ett år tilbake så vil du også huske at det første målet vært i 2018/19-sesongen kom på straffe, da ved Paul Pogba.

Og synes du det andre og tredje målet kom kjapt etter hverandre? Opta klokket de to målene inn med 95 sekunders mellomrom.

(Kilde på statistikken: Opta)