– Feil om møte med Pep

Guillem Balague avviser at det faktisk var et møte mellom United og Pep Guardiola.

Torsdag kveld tok det litt av i sosiale medier.

En fransk journalist fra magasinet France Football meldte ifølge L’Equipes nettsider at United hadde møtt Pep Guardiola på Hotel Bristol i Paris forrige uke. Dette kunne egentlig også stemme, siden Bayern München-manageren hadde en dag fri forrige onsdag etter å ha returnert til Europa fra Bayerns treningsleir nå i januar. Det er imidlertid verdt å merke seg at ifølge Sport Witness så skrev L’Equipe ingenting om dette i sin fredags-utgave.

EKSPERT: Guillem Balague (t.v) i samtale med Edwin van der Sar.
EKSPERT: Guillem Balague (t.v), her  i en tidligere samtale med Edwin van der Sar.

Uniteds og Guardiolas representanter avviste det hele med en gang, men hvem snakket sant? United ville jo ikke tjene på å bekrefte samtaler da det ville så tvil om Louis van Gaal, og Guardiola har tidligere også beklaget at han i det hele tatt sa at han ville til Premier League – fordi det la ekstra press på en del managere. Han er også under kontrakt med Bayern, kobles til City, så hva skulle han tjene på å bekrefte noe sånt? Om det var sant…

Fredag skriver den spanske fotballkjenneren Guillem Balague at det er direkte feil at Guardiola møtte United. Balague har meget gode kilder i internasjonal fotball, spesielt mot spanske fotballstjerner, og sier at han skal han ha blitt fortalt at sannheten om «møtet» er at det aldri fant sted.

– Som en venn akkurat fortalte meg, hvorfor skulle United ta et møte med den neste City-manageren? Så det er feil at de møttes. Han er enig om å dra til City, men har bare ikke skrevet under. Det skjer så fort det er klart at Bayern München og City ikke kan møtes i Champions League, skriver Balague på twitter.

Samtidig skriver forfatteren av flere United-bøker, Ian McCartney, på twitter, at han tror at Uniteds journalist-briefinger om at Pep skal til City er tåkelegging fra Uniteds side fordi de allerede har en avtale klar om at han skal overta United.

Det eneste som virker helt sikkert, uansett hva man selv tror, er at dette nok ikke blir siste gang Guardiola-spekulasjonene preger nyhetsbilder i fotballverdenen.