Får vi en ny nr. 7?

Sjekk hvilke draktnumre som foreløpig står uten spiller før neste sesong.

United-legender som George Best, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham og Cristiano Ronaldo har tatt på seg den røde drakta med det magiske 7-tallet, men siden Ronaldo forlot Drømmenes Teater i 2009, har nummeret blitt nærmest som en forbannelse å regne.

Ikke alle har floppet, men ingen av spillerne de siste åtte årene har vært i nærheten av å leve opp til de tidligere legendene.

Michael Owen (kom til United i 2009) var førstemann ut. Selv om den sympatiske spissen aldri vil bli glemt for overtidsscoringen mot City høsten 2009, ble ikke store deler av United-karrieren hans av det minneverdige slaget. Da Owen forlot klubben i 2012, overtok Antonio Valencia trøya.

Kraftkaren fra Ecuador hadde levert en fantastisk sesong i 2011-12, men med syvtallet på ryggen gikk det tyngre i 2012-13-sesongen. Valencia bestemte seg for å levere tilbake nummeret i 2013, og gikk tilbake til nummer 25.

LES OGSÅ: Her lurer Charlotte United-trioen

Forbannelse?

Fire år senere er han fortsatt i klubben, og forrige sesong var trolig hans aller beste i United-drakta. Men som nummer syv fikk han det ikke til.

Heller ikke Angel di Maria (2014-15) eller Memphis Depay (2015-17) lyktes nevneverdig, og siden januar har tallet stått ledig. Får vi en ny nummer 7 inn i løpet av sommeren? Eller bør en av våre nåværende spillere få ansvaret? Kanskje håper klubben å signere Antoine Griezmann neste sommer?

LES OGSÅ: Onsdagens rykter

Saken fortsetter under bildet. 

BLIR HAN I KLUBBEN? Wayne Rooney fikk først nummer 8, men har siden 2007 spilt med dette nummeret på ryggen.

Flere andre numre står også ledig før neste sesong, deriblant nr. 9 – med mindre Zlatan signerer en ny kontrakt med de røde djevlene. Flere spillere er også ryktet bort fra United, deriblant Wayne Rooney, som har spilt med 10-tallet i mange år. Adnan Januzaj forlater trolig klubben i sommer, og dermed vil i hvert fall 15 stå ledig.

Foreløpig har United kun signert Victor Lindelöf fra Benfica, men klubben ryktes til en rekke spillere, deriblant Nemanja Matic og Alvaro Morata. 

Her er noen av de tilgjengelige draktnumrene:

(I parentes spilleren som sist brukte det nevnte tallet).

2 (Rafael)

7 (Memphis Depay)

9 (Zlatan Ibrahimovic)

13 (Anders Lindegaard)

26 (Shinji Kagawa)

28 (Morgan Schneiderlin)

29 (Wilfried Zaha)

30 (Guillermo Varela)

31 (Bastian Schweinsteiger)

33 (Paddy McNair)

SIGNERTE: Victor Lindelöf ble sommerens første signering. Men hvilket draktnummer får han?