Fansen forventer at festen fortsetter

United.no er på plass på Old Trafford i ettermiddag når Ole Gunnar Solskjær jakter sin tredje strake triumf som United-manager.

30. desember

Fryktelig tidlig…

«Det er grålysning og ikke en lyd i byen», sang De Lillos i klassikeren «Suser avgårde».

Det er en perfekt beskrivelse av starten på denne dagen for min del. Klokken 06.30 var det helt folketomt i gatene på hjemstedet mitt Chingford da jeg tok de første søvnige skrittene mot busstoppet på vei til togstasjonen Euston og Pimlico-toget til Manchester.

Men om noen timer vil forventningsfulle United-fans stålsette seg for et nytt kapittel av Solskjær-eventyret på Old Trafford og forvente at United suser avgårde mot en ny trepoenger.

STILLE FØR STORMEN: SLik så det ut da jeg jeg reiste hjemmfra i morges.

En vanvittig hektisk oppladning til jul, inkludert Cardiff-kampen ble for min del avløst av noen tilnæmet normale dager med det etegildet som julen vanligvis medfører.

For min del fikk julen imidlertid et sørgelig endelikt da den beste dressbuksen min revnet på langs da jeg skulle kravle ut av baksetet på bilen 2. juledag. Det resulterte sporenstreks i to tilføyelser på To do-listen i 2019:

Ny dress og flere joggeturer!

På den andre siden, et av julens utvilsomme høydepunkter kom da jeg fikk familiens unge håpefulle på 7 år til å fremføre den vakreste julesangen av alle:

I skrivende stund ruller toget snart inn mot Stoke og jeg vinker høflig til kuene på jordet som jeg er overbevist drar kjensel på meg etter utallige Manchester-turer de siste årene.


Solskjærs dilemma

Etter åtte mål på sine to første kamper som United-manager har Ole Gunnar Solskjær fått et aldri så lite luksusproblem. Før søndagens kamp mot Bournemouth begynner det heldigvis å bli glissent på sykestuen og både Romelu Lukaku, Alexis Sánchez og Anthony Martial kan være aktuelle til kampen. Om de går rett inn på laget er derimot mer tvilsomt.

FORNYET TILLIT?: Angel Gomes fikk spille de siste ti minuttene mot Huddersfield. Er han med i troppen til Bournemouth-kampen også?

Ashley Young og Ander Herrera, startet begge oppgjøret mot Huddersfield på benken, men kom inn og satte fart på United etter pause.

Vi drister oss til å foreslå følgende 11 fra start i ettermiddag:

David de Gea, Ashley Young, Victor Lindelöf, Phil Jones, Luke Shaw, Nemanja Matic, Ander Herrera, Paul Pogba, Jesse Lingard, Marcus Rashford, Anthony Martial.


OK, vi bommet på én mann i startoppstillingen, men hvem bryr seg om det i kveld etter denne oppvisningen.

Phil Jones måtte vike plass for Eric Bailly som ble utvist etter en hodeløs takling.

Men denne videoen her er interessant. Se hvordan Ole Gunnar Solskjær forklarer til Martial at han må ta franskmannen av banen da Eric Bailly ble utvist.