Sammenliknes med United-legende

Lisandro Martinez hyller United-fansen og blir sammenliknet med klubblegende.

«The Butcher» har fått en pangstart på United-karrieren og minner allerede om ut en skikkelig publikumsfavoritt på Old Trafford. Argentineren, som sammen med stopperkollega Varane har levert gnistrende forsvarsspill i det siste, har blitt et av de første navnene å se på lagoppstillingen.

Om fansens betydning, svarer kraftpakken følgende i et intervju med manutd.com:

– Jeg er så fornøyd, fordi vi har en tilknytning til fansen. Uansett om det er en treningskamp eller en storkamp så er fansen der alltid for klubben, det er fantastisk!

– I kampene spiller man med mer adrenalin og lidenskap, fordi du vet at fansen er der for å støtte deg.

Martinez
VANT TIL Å GI JULING: Lisandro Martinez er ikke redd for å bite fra seg på banen.

Martinez, som for øyeblikket har visumtrøbbel og dermed ikke får sluttet seg til den argentinske landslagstroppen, reflekterer over de siste Premier League-kampene på hjemmebane.

– Jeg synes vi gjorde en fantastisk jobb mot Liverpool og Arsenal og dette er Manchester United, så når lagene kommer hit for å spille på vår stadion, skal vi gjøre det vanskelig for dem.

Erik ten Hag kalte ham en kriger da han hentet Martinez til klubben i sommer og argentineren har absolutt levd opp til kallenavnet.

Martinez har startet samtlige Premier League kamper denne sesongen og nyter god tillit under Erik ten Hag.

Nylig var tidligere United-keeper Raimond van der Gouw på besøk på Carrington. Etter å ha studert Martinez på nært hold, sammenlikner han nysigneringen med en tidligere United-legende:

– Det slo meg akkurat nå at han er som Roy Keane. Han er en du vil ha på laget ditt og ikke på motstanderlaget, sier Van der Gouw til ManUtd.com.