Fabio med hat-trick

Manchester Uniteds reserver er klare for semifinale i Lancashire Senior Cup etter at de slo Rochdale 4-1. Fabio da Silva (bildet) scorte tre mål, selv om han også bommet på et straffespark.

Kvartfinalen i Lancashire Senior Cup ble ikke noe stort problem for United-reservene, som til slutt vant klart mot Rochdale. Kampen startet derimot ikke bra, for Rochdale tok ledelsen etter ti minutter. Et innlegg etter en kort corner fant Joe Reidy, som headet hjemmelaget i ledelsen. Ti minutter senere ble Fabio felt inne i motstanderens 16-meter og ble tildelt straffespark. Brasilianeren tok straffen selv, men skjøt utenfor. Det tok bare fem minutter før han fikk rettet opp inntrykket etter bommen. Rodrigo Possebon skjøt, men Rochdale-keeper Sam Russell reddet. Russell måtte gi retur og Fabio satte den sikkert inn fra kort hold. Fabios andre scoring var også fra kort hold, etter at han hadde stormet fremover i angrep.

Andre omgang startet bedre for Uniteds del enn første omgang gjorde. Nok en gang var det Fabio som scorte, igjen på en retur. Oliver Gills heading ble reddet, men Danny Taberner, som var kommet inn i pausen for Rochdale, hadde ikke mulighet til å hindre at Fabio fikk sitt hat-trick. Midtveis i andre omgang satte Danny Welbeck den siste spikeren i kista, da han kom seg gjennom i midten og scorte Uniteds fjerde for dagen.

Kilder: manutd.com, rochdaleafc.co.uk

Uniteds lag: Ron-Robert Zieler; Richard Eckersley, Cory Evans, Oliver Gill, Fabio (Robert Brady, 60.); James Derbyshire, Magnus Eikrem, Rodrigo Possebon (Daniel Drinkwater, 46.), Antonio Bryan (Cameron Stewart, 68.), Danny Welbeck, Federico Macheda

Uben.innb.: Ben Amos, Matthew James