– Det eneste jeg ikke liker med Smalling nå, er håret hans…

Ellers er portugiseren fornøyd med Chris Smallings 2-0-scoring…

Det ble høydramatisk da Manchester United vant 2-1 borte mot formsterke Watford lørdag kveld.

Romelu Lukaku og Chris Smallings scoringer i førsteomgang holdt hele veien ut, til tross for en Watford-redusering ved Andre Gray etter 65 minutter.

United ligger nå på åttendeplass på tabellen, og stoppet Watfords seiersrekke på fire kamper.

Smallings 2-0-scoring var av det vakre slaget, og det var nok flere av tilskuerne som fikk seg et sjokk da engelskmannen vartet opp men en volley-scoring av de sjeldne.

– Det eneste jeg ikke liker med Chris Smalling om dagen, er hårfrisyren hans, sa Mourinho på spørsmål om Smallings mål, ifølge ESPN, og refererte til Smallings nye rastafletter.

Lik poengsom som Nord-London-rivalene

– Dette var selvsagt veldig viktig. Vi vet at vi har samme like mange poeng som Spurs og Arsenal nå, sier José Mourinho.

– Om vi ikke hadde vunnet nå, hadde distansen opp til toppen blitt enda større, legger han til.

Mourinho følte nemlig på presset de fikk av Chelsea og Liverpools trepoengere.

– Vi hadde ekstra press på oss ettersom de vant før vi spilte vår kamp. Og det gjorde vi mot et lag som viste hvorfor de har 12 poeng. De har gjort det fantastisk på hjemmebane, og er et godt lag.

Skal vi tro portugiseren selv, spådde han at det som skjedde, kunne skje.

– Det er synd dere ikke har noen kamera i garderoben vår, for i pausen advarte jeg mot eksakt det som skjedde. Det kunne bli en kamp hvor vi vinner 3-, 4-, eller 5-0, eller så kunne det bli en kamp hvor vi får stor problemer. Da de fikk et mål, åpnet kampen seg.

– Viser holdningen

Mourinho er fornøyd med innsatsen, og satte ekstra pris på Romelu Lukakus inngripen mot slutten av kampen.

– Den siste Lukaku-taklingen, som høyreback, viser alt. Det viser holdningen til laget, og holdningen til et lag som spilte veldig bra i førsteomgang og scorer mål, sier han videre.

– Det var likt her forrige sesong. De er gode, har fysiske spisser, og gir aldri opp. Watford er veldig farlige på dødballer. I tillegg har de veldig gode supportere på hjemmebane, og det gjør det ekstra vanskelig.

Hyller De Gea

Portugiseren bruker også litt tid på å rose poengredderen mellom stengene.

– De Gea er den beste, og det viste han i dag. Han reddet tre poeng med den redningen på slutten.

Ansvarlig redaktør om seieren: