– Kan ikke garantere nye spillere

David Moyes jobber videre med forsterkninger, men han tør ikke å garantere noen nykommere.

Manchester United-manager David Moyes spår en travel avslutning på overgangsvinduet for United, men selv om han håper å signere et par forsterkninger, er skotten veldig forsiktig med å komme med fagre løfter.

Fremfor å åpne pressekonferansen med siste nytt om laget, valgte Moyes å gå rett på sak når det gjelder potensielle overganger.

Om nye kjøp:
– Jeg vet ikke hvor travelt det blir for oss, men det er et travelt marked i disse dager. Jeg håper vi kan foreta oss noe, men jeg kan ikke garantere at det vil skje.

Moyes fikk så spørsmål om  Ander Herrera som United har blitt linket til, men Moyes ville ikke kommentere navn.
–  Jeg vil ikke snakke om konkrete navn. Jeg lar involverte klubber jobbe med mulige overganger og vi vil gjøre det på en profesjonell måte.

Om Wayne Rooney:

– Vi har sagt til dere fra dag èn at han ikke er til salgs. Det er ikke noe nytt å komme med i dag på den fronten. Rooney spilte en god kamp mot Chelsea. Både mentalt og fysisk er han i bra slag. Vi skal gjøre alt vi kan for at han skal fortsette i det sporet. Wayne har vært en strålende spiller for denne klubben i mange år. Han var en lovende spiller i Everton og karrieren hans har gått slik mange spådde. Situasjonen til Wayne Rooney har ikke endret seg. Han er ikke til salgs.

Om Champions League-trekningen:
Det var artig å følge trekningen. Den kunne ha vært tøffere. Hadde vi havnet i Celtic sin gruppe ville det vært tøffere for oss. Men Real Sociedad som var det siste laget som ble trukket ut i vår gruppe er en vrien motstander. Jeg gleder meg til kampene.

Om Liverpool:
Det blir en tøff kamp. Anfield er alltid en vanskelig plass å dra til, men jeg gleder meg til kampen. Kan vi vinne der, vil det være et strålende resultat. Liverpool blir et av topplagene i år.