– Få ham langt bort!

Steven Gerrard frykter for konsekvensene dersom Antoine Griezmann skulle bli United-spiller.

Etter tirsdagens kvartfinale i Champions League mellom Leicester og Atlético Madrid, en kamp som endte 1-1 og med Atlético-avansement etter 2-1 sammenlagt, satt herrene Rio Ferdinand og Steven Gerrard i studio hos BT Sport og kommenterte det de hadde sett.

De hadde blant annet vært vitner til at United-linkede Antoine Griezmann, mannen bak Atléticos 1-0-seier i forrige ukes oppgjør på Estádio Vicente Calderon, nok en gang hadde vært en sentral skikkelse for madrilenerne. 26-åringen ble derfor et hett tema i de to ex-spillernes studioprat.

– Blant de aller beste

ANTOINE GRIEZMANN – gir Steven Gerrard svettebyger.

– Griezmann er etter min mening en av de aller beste når det gjelder å finne åpninger og rom, for ikke å snakke om hvordan han utnytter disse til å skape problemer for motstanderne, sa Gerrard, åpenbart imponert over den ettertraktede franskmannens kvaliteter.

Frykter overgang

Den tidligere Liverpool-kapteinen klarte derimot ikke å skjule sin frykt for konsekvensene dersom Manchester United skulle lykkes i sitt forsøk på å hente Griezmann til Old Trafford i sommerens overgangsvindu. Det kunne ikke ha kommet klarere frem enn det gjorde da kveldens programleder stilte Rio Ferdinand følgende, hypotetiske spørsmål:

– Hvilket råd ville du ha gitt Griezmann dersom du var agenten hans?

Ferdinand rakk ikke en gang å svare før han ble overrumplet av Gerrard. Den 36 år gamle scouseren brøt inn og nærmest ropte inn i mikrofonen:

– Få ham bort, så langt unna Manchester som overhodet mulig!