- KRISE: Uten Jonny Evans i forsvar har Uniteds forsvar gått fra vondt til verre, mener Matt Dickenson i Daily Express

Reservene herjet i Evans-comeback

Både Jonny Evans, Ander Herrera og Adnan Januzaj var i aksjon for reservene tirsdag kveld. Vi fulgte kampen live.

En gladnyhet: Jonny Evans spilte fra start da Manchester Uniteds reserver møtte Blackburn Rovers i Lancashire Senior Cup tirsdag kveld.

Den nordirske midtstopperen tok plassen til landsmannen Paddy McNair, som fikk en velfortjent hvil etter sine bidrag på førstelaget. Jonny Evans pådro seg en ankelskade i kampen mot Leicester City, og hadde vært ute siden.

Samtidig ble det bekreftet at både Ander Herrera og Adnan Januzaj starter tirsdagens kamp, etter at ingen av de var i aksjon mot Arsenal i helgen.

United hadde full kontroll gjennom hele kampen, og scoringer av Keane, Herrera og Pereira sørget for at rødtrøyene gikk til pause med en 3-0-ledelse. I andre omgang fortsatte United å dominere kampen, og kunne cruise inn til en enkel 5-0-seier etter at Joe Rothwell scoret to ganger i den andre omgangen.

Vi fulgte kampen live.

Blackburn 0-5 Manchester United

15. min.: 0-1 W. Keane
27. min.: 0-2 Herrera
42. min.: 0-3 A. Pereira
49. min.: 0-4 Rothwell
80. min.: 0-5 Rothwell

United: Anders Lindegaard; Saidy Janko (Liam Grimshaw, 68.), Tom Thorpe, Jonny Evans (Donald Love, 64.), Marnick Vermijl; Adnan Januzaj, Ben Pearson, Andreas Pereira, Ander Herrera, Josh Harrop (Joe Rothwell, 29.); Will Keane.

Uben.innb.: Joel Pereira, James Weir

———————————

1: Kampen er i gang.
2: Will Keane forsøker seg med et skudd. Blir til en ufarlig corner.
8: Green er på farten for Blackburn, men Lindegaard gjør en nydelig redning i det nærmeste hjørnet.
15: 1-0 til United! Will Keane. Ander Herrera spiller til Januzaj, som slipper ballen ut til Janko. Høyrebacken slår inn, og Will Keane setter ballen i mål.
21: Blackburn er nære, men Tom Thorpe kaster seg ned og stopper angrepet.
25: United styrer kampen og er det dominerende laget, men Blackburn har nok fart og fysikk på topp til å skape trøbbel for United-forsvaret.
27: 2-0! Ander Herrera. Saido Janko vinner et frispark ved dødlinjen. Adnan Januzaj slår den ut på elleve meter hvor Herrera kommer stormende og bredsider ballen i mål. Det så nesten innøvd ut.
28: Ser ut til at Josh Harrop må gi seg. Joe Rothwell skal etter hvert komme inn.
32: Blackburn kommer til skudd. Det blir blokkert, og Lindegaard kontrollerer ballen til corner. Det ender med at United vinner et kast høyt i banen i andre enden, og kan etablere spill på Blackburns halvdel.
41: Manchester United har hatt full kontroll de siste ni minuttene, og Blackburn har knapt hatt ballen.
42: 3-0! Andreas Pereira. Unggutten får gå upresset helt fra midtbanen før han avslutter. Meget svakt keeperspill av Blackburn-keeperen, men hvem bryr seg om det?
45: Det er lagt til to tilleggsminutter.
45+2: Januzaj legger ut til Pearson, som klinker til. Ballen har god retning, men går i blokka.

PAUSE

46: Blackburn sparker i gang andre omgang. Får de det like tøft som i den første?
49: 4-0! Joe Rothwell. Innbytteren får ballen i føttene på 10-12 meter, og setter ballen nådeløst opp i nettaket.
56: Blackburn får frispark på 17 meter. Lindegaard åpner keeperhjørnet, og har full kontroll når den blåhvite skytteren treffer ham rett i klypene.
63: United fortsetter å presse på, men litt unøyaktighet gjør at det ikke blir noen god mulighet.
64: Jonny Evans gir seg for dagen. Blir erstattet av Donald Love.
68: Saido Janko, som har vært glitrende oppover langs hele høyresiden, blir erstattet av Grimshaw.
69: Pearson forsøker seg etter en kort corner fra Pereira. Klinker til fra 15 meter. Ballen går via en spiller, i stolpen og ut.
73: Pereira trekker seg innover og skyter, men skuddet blir blokkert.
78: Rothwell er tilbake på beina etter å ha ligget nede et par minutter.
79: 5-0! Rothwell. For en fantastisk scoring! Januzaj slipper ballen til Rothwell på 20 meter. Unggutten trekker seg innover i banen og spiller en vegg med Pereira, før han curler ballen bort i hjørnet.
81: Tom Thorpe ligger nede og holder seg til ankelen.
83: Det ser ikke bra ut for Thorpe, som får hjelp til å hinke av banen.
89: Rothwell slipper ballen til Will Keane i håp om å få den tilbake og sette inn sitt tredje, men Keane vender opp og skyter. Får en corner.