Etterlyser flere målscorere

José Mourinho har uttalt seg om forskjellen på dette United-laget og tidligere Mourinho-lag.

Noe av det United slet mest med sist sesong, var effektiviteten fremfor mål. Kamper United skulle vunnet enkelt, endte litt for ofte uavgjort.

Mourinho ble fredag spurt om United kan nå nivået til lagene Mourinho hadde i Real Madrid og Chelsea når det gjelder målscoring.

– Real Madrid er ute av kontekst siden det er en liga – og enda mer nå – der topplagene er mye bedre enn de andre lagene, der topplagene enkelt vinner 3-0, 4-0, 5-0, 5-1, så de 126 målene vi scoret den sesongen er irrelevante.

Det portugiseren etterlyser, er mål fra spillerne som ikke har det som hovedoppgave.

SPEIDER ETTER MÅL: Paul Pogba traff ofte stolpene sist sesong. Kanskje er han litt heldigere og litt dyktigere denne sesongen?

– Hva jeg hadde i de andre klubbene mine, var flere folk som scoret mål – midtbanespillere som scoret mål, vinger som scoret mål, midtstoppere som er gode i lufta som scoret mål på dødballer. Vi hadde alltid det.

– Mine lag hadde alltid målscoreren – han som scorer flere mål – men vi hadde også vingen som scoret 15 mål, midtbanespilleren som scoret ti mål og midtstopperen som scoret fem mål.

– Og sist sesong, så skjedde ikke det mye, vi var fokuserte på målene spissen vår scoret, og om spissen ikke scoret, så var laget i litt trøbbel med å vinne kamper.

Da gjenstår det å se om spillerne tar utfordringa. Første sjanse er søndag ettermiddag mot West Ham.

I videoen under kan du se mange med hjertet i United diskutere hvilken unggutt de har mest tro på: