– FA har startet etterforskning

MANCHESTER: Det skal ha brutt ut en regelrett slåsskamp mellom United og Citys spillere og trenere etter søndagens byderby.

FA har startet etterforskning av bråket i Old Trafford-korridorene.

Det hevder mange kilder, inkludert pålitelige James Ducker i Daily Telegraph.

Begge klubbene har blitt bedt om sine observasjoner fra opptrinnet, og har svarfrist klokka 19.00 (skandinavisk tid) onsdag kveld.

Blod, melk og vann

José Mourinho skal ha vært svært misfornøyd med måten Manchester Citys spillere feiret seieren på og ga klar beskjed om det da han gikk forbi bortegarderoben på Old Trafford.

Det skal i sin tur ha resultert i en kraftig konfrotasjon med Citys brasilianske keeper Ederson som ga svar på tiltale da Mourinho uttrykte sin mening.

Det er foreløpig noe uklart hva som skjedde umiddelbart etterpå, men det skal ha oppstått tumulter mellom Uniteds spillere og trenere på den ene siden og Citys spillere og trenere på den andre.

Citys trener Mikel Arteta skal ha fått et blodig kutt over det ene øyet, mens en annen i trenerapparater til City skal ha fått medisinsk behandling etter krangelen skal vi tro engelske medier.

Mourinho skal også ha fått en plastflaske i hodet (eller i alle fall kastet mot seg), og et medlem av Citys trenerapparat eller spillerstall skal ha kastet melk på Mourinho mens han var på vei til å gjøre intervjuer med rettighetshaverne.

Der nevnte han ingenting om det som hadde skjedd noen minutter før.

FULL KOK: Dommer Michael Oliver hadde mer enn nok å henge fingrene i under kampen. Nå kan det virke som både United og City kan være i trøbbel for det som skjedde etter kampen.

Romelu Lukaku er en av United-spillerne som skal ha vært involvert, og keepertrener Silvino Louro skal også ha vært det, men det er foreløpig usikkert nøyektig hva som skjedde i den trange korridoren der borte. og hjemmegarderoben er kun skilt av noen få meter.

Et av ryktene går ut på at det var en flaske kastet av Lukaku som forårsaket Arteta-skaden, men dette er ikke bekreftet.

Minnene går uansett tilbake til «Battle of the Buffet»-oppgjøret i 2004 da United slo Arsenal 2-0 (og med det avsluttet The Gunners’ 49 kamper lange rekke uten tap), før det brøt ut krangel i Old Trafford-korridorene etter oppgjøret, og Cesc Fabregas kastet en pizza som traff Sir Alex Ferguson.