Ett poeng til reservene

Torsdagens utsatte reservelagskamp på Northwich Stadium, mellom Phil Bardsleys (bildet) United og fjorårsmesterne fra Bolton, endte uavgjort 1-1.

Det ble en jevnspilt affære mellom de to naboklubbene, og uavgjort gir derfor et greit bilde av en kamp som var full av nerve, men hvor det var langt mellom målsjansene.

Akkurat det var det få som var forberedt på da kampuret viste 15 minutter. Da sto det nemlig allerede 1-1, og Northwich Stadiums fåtallig fremmøtte belaget seg på en målrik kveld. Det de ikke visste var at de neste 75 minuttene isteden skulle by på total måltørke.

Gjestene fra Bolton åpnet oppgjøret best, og det tok bare få minutter før ballen smalt i tverrliggeren over United-keeper Tom Heaton. Det var en alvorlig advarsel fra de regjerende ligamesterne.

Likevel fikk de slippe til igjen etter 13 minutter, og denne gang viste de ingen nåde. Leslie Thompson, mannen bak tverrliggerskuddet, skaffet seg rom på høyre og la tilbake til lagkamerat Chris Basham. Tom Heaton var sjanseløs på Bolton-spillerens kliniske avslutning, og det sto 0-1.

Men mindre enn tre minutter senere var det balanse i regnskapet. Etter flott samspill mellom Fraizer Campbell, Febian Brandy og Sam Hewson, styrtet Brandy inn i Bolton-feltet. Han sleivet idet han forsøkte å legge ballen tilbake, og dermed fikk midtstopper Chris Stokes muligheten til å klarere. Isteden mistet Bolton-forsvareren fotfestet og rotet ballen over egen mållinje.

Med dette resultatet har United-reservene sikret seg fire poeng på sesongens tre åpningskamper.

United: Heaton; Gray, Bardsley (R. Eckersley, 60.), Chester, A. Eckersley; Barnes, Hewson, Lee, Martin (S. Evans, 60.); Brandy, Campbell (Drinkwater, 80).
Uben.innb.: Amos, Fagan