Ett mål unna målrekorden

Radamel Falcao viste glimt av gammel klasse da han banket inn to scoringer i storseieren over Bahrain.

Mandag scoret Manchester United-spissen nok et mål for Colombia, da de slo Kuwait 3-1 på Mohammad Bin Zayed Stadium.

Det betyr at Falcao i øyeblikket kun er ett mål bak Arnoldo Iguarán, som innehar den colombianske målrekorden med 25 mål for landslaget.

Falcao var nådeløs da han fikk muligheten fra krittmerket. United-spissen tok fart og banket til, og selv om keeperen gikk riktig vei, hadde han ingen mulighet til å stoppe straffesparket.

Aguilar sendte Colombia i føringen etter 22 minutter, før Kuwait utlignet like før pause ved Al-Enzi.

Så sendte Cardona søramerikanerne foran etter 69 minutter, før Falcao fastsatte slutresultatet fem minutter senere.