Eriksen: – Jeg hadde nok av muligheter

Christian Eriksen åpner opp om hvorfor han valgte Manchester United som sin neste klubb.

Den danske midtbanemaestroen ble Ten Hags andre signering og har allerede blitt en publikumsfavoritt hos mange United-fans.

Etter en trøblete sesongåpning mot Brighton, hvor dansken ble brukt overalt på banen, har han virkelig funnet seg til rette på midtbanen. Nå bekrefter han at valgmulighetene var mange, da ny klubb skulle bestemmes i sommer.

– Jeg hadde nok (muligheter). Jeg hadde nok av muligheter å velge mellom, men det handlet om å finne den rette, sier Eriksen.

eriksenar
CHRISTIAN ERIKSEN: Det handlet om å finne den riktige klubben for den danske stjernen.

Etter at kontrakten hans med Inter ble terminert, kom Brentford fort på banen og dansken var svært sentral i jobben med å holde «The bees» i divisjonen. Laget fra London var også svært interessert i beholde tjenestene hans, men da United kom på banen var han ikke i tvil.

– Selvfølgelig ville Brentford gjerne beholde meg, men jeg vil si at på dette tidspunktet i karrieren min, når muligheten kom for å ta enda et skritt opp, da var det akkurat dette jeg hadde drømt og håpet på. Jeg ville kickstarte karrieren min, ved å komme til en enda større klubb, og det lyktes, uttaler han til Bold.dk.

De færreste trodde at Eriksen kom til å bli en nøkkelspiller for United, men de første ukene av sesongen har det nettopp virket som om det er tilfelle.

Han var bestemann i ligaåpningen mot Brighton, og har startet samtlige tellende kamper under Ten Hag. Ingen andre sentrale midtbanespillere kan vise til det samme.

Etter 3-1-seieren mot Arsenal ble han fullrost av flere i engelsk presse.

– United kan ha gjort sommerens beste signering, het det blant annet i Manchester Evening News.