– Er du Chelsea eller Liverpool, vil du tenke at du har en mulighet

Gary Neville hadde håpet United skulle legge mer i potten mot Crystal Palace.

I tåka på Selhurst Park ble det et nytt skuffende resultat, etter en skuffende prestasjon fra United.

Ole Gunnar Solskjærs menn slet med å spille angrepsfotball, og etter kampen uttrykker flere at oppgjøret rett og slett ikke var severdig.

Blant dem er tidligere United-spiller og nåværende Sky-ekspert Gary Neville.

– Da Louis van Gaal eller José Mourinho var manager, sa jeg at de kunne vinne, spille uavgjort eller tape, men de kunne ikke være kjedelige. Dette var kjedelig, sier 46-åringen.

Neville er forbauset over at United ikke virket å gå for seieren i noen særlig stor grad.

– De må hente frem ett eller annet. Det var ingen tegn til hast i kveld, når du forventer at United skulle prøve alt for å vinne. Man forventet kanskje til og med at en av ungguttene skulle komme på, bare for å gjøre noe og prøve å vinne kampen.

– Ta en sjanse!

FORBLE PÅ BENKEN: Shola Shoretire fikk ikke noe nytt innhopp da United jaget vinnermålet i London.

0-0 markerer også at Ole Gunnar Solskjærs mannskap har glippet en ny god mulighet til å stikke av i kampen om de gjeve Champions League-plassene.

Bare ett poeng i Croydon betyr at Leicester fortsatt er på skuddhold, mens Chelsea og Liverpool har mulighet til å hanke inn noe av forspranget når de møtes torsdag kveld.

Jeg trodde de ville fortsette fremgangen sin ved å feste grepet om andreplassen mot motstand som Crystal Palace, Sheffield United og West Brom, men nå gjør de det bare vanskelig for seg selv, sier Neville, og fortsetter:

Er du Chelsea eller Liverpool og ser på dette, vil du tenke at nå har vi virkelig en mulighet, fordi de så slitne ut.