Enkelte skadeproblemer

På fredagens pressekonferanse på Carrington, røpet Sir Alex at han har et par usikre kort foran lørdagens kamp mot Bolton.

– Chris Smalling og Phil Jones fikk seg noen smeller mot Manchester City, men vi får se det hele an til i morgen. Anderson fikk seg et kakk på trening, men blir forhåpentligvis okay. I det store og det hele tror jeg likevel at vi vil ha en rimelig sterk tropp til kampen, sa Sir Alex til det fremmøtte pressekorpset, ifølge ManUtd.com.

Om kampen:

– Når vi møter et lag som kjemper i bunnen, må vi sørge for å være skikkelig forberedt. Det fikk vi nok et bevis på mot Blackburn. Vi er nødt til å gjøre en god figur, for Bolton har alt å slåss for i morgen.

Om situasjonen rundt Ravel Morrison:

– Agenten hans har jobbet hardt for å få ham over i en annen klubb. Vi har lagt frem et forslag som han har avvist. Samtidig har vi avvist et bud fra Newcastle. Men vi får se hvordan det hele utvikler seg. Etter vår oppfatning er imidlertid Morrisons krav urealistiske.

Dette kan tolkes dithen at manageren ikke utelukker at Morrison blir værende der han er.

Om Darron Gibsons overgang til Everton:

– Det er en god overgang for ham. Nå må han bare komme seg videre. Han har glimrende ferdigheter, men samtidig visste han at det ikke ville bli fast plass på laget for ham her. Nå frasa han seg muligheten til å gå til Sunderland i sommer, noe jeg tror han har angret på. Men nå har han grepet sjansen til å spille for Everton, som jeg tror vil få god bruk for ham.