– Enighet om salg: Andreas Pereira forlater United

Andreas Pereiras rolle i United har blitt stadig mindre de siste to årene, og nå ser det ut som om 26-åringen også er ferdig i United.

Transferguru Fabrizio Romano melder nemlig onsdag at såkalte klubbkilder bekreftet at alt er klart for en permanent Andreas Pereira-overgang til Flamengo.

United får 10,5 millioner euro, i tillegg til at United skal ha sikret seg 25 prosent ved et eventuelt senere videresalg av Pereira.

Pereira kom til United fra ungdomsavdelingen til PSV Eindhoven i 2012, og ble kåret til årets reservelagsspiller i 2014/15.

Han fikk til slutt 75 førstelagskamper, og vant kåringen om årets mål i 2018/19-sesongen, for sin scoring mot Southampton. Pereira scoret også et drømmemål i en treningskamp mot Brentford like før denne sesongen.

Målet mot Brentford før denne sesongen:

Målet mot Southampton som ble årets mål:

Pereira har vært på utlån i Granada, Valencia og Lazio som United-spiller, før han nå har spilt en viktig rolle for Flamengo som ble nummer to i den brasilianske ligaen denne sesongen.

Midtbanespilleren selv har lenge vært klar på at han ønsker seg til Flamengo også på permanent basis, og nå får han det trolig som han vil.

Merk: Avtalen er ikke bekreftet offisielt av klubbene.