BEKREFTET: Januzaj solgt

OPPDATERT: Adnan Januzaj er klar for Real Sociedad.

Adnan Januzaj forlater Old Trafford og blir Real Sociedad-spiller. Etter flere uker med spekulasjoner, har unggutten vært på medisinsk test hos spanjolene onsdag.

Nå har United bekreftet overgangen. Ifølge BBC betaler spanjolene 9.8 millioner pund for 22-åringen. Trolig har også United sikret seg en tilbakekjøpsklausul.

Januzaj ender dermed på 63 kamper og fem mål i United-trøya.

Lykke til videre, Adnan!

Dette skrev vi tidligere i dag:

United og Real Sociedad er enige om en overgangssum på £9,8 millioner for Adnan Januzaj, ifølge blant andre BBC.

Mourinho fortalte Januzaj at han kunne finne seg en ny klubb denne sommeren, og nå ser det altså ut som om belgieren er på vei til La Liga og Spania.

Januzaj startet friskt i United under Moyes, etter å ha blitt hvisket om i United-systemet noen år, men det ser ikke ut som om han taklet suksessen så godt som vi hadde håpet. Utviklingen har stagnert, og selvtilliten har vært borte, og låneoppholdene i Dortmund og Sunderland imponerte ingen.

Januzaj ser ut til å ende på 63 kamper og fem mål for Manchester United. Ifølge den belgiske journalisten Kristof Terreur har 22-åringen gjennomført den medisinske testen, og United har førsterett på å hente ham tilbake:

DOBBEL: I sin første start for klubben, snudde Adnan Januzaj kampen mot Sunderland med to finfine mål. Senere ble det vanskelige, dessverre.