– Enig med United

Paul Pogba skal likevel ha bestemt seg for å bli.

Det franske stortalentet skal være enig med United om en ny kontrakt.

18-åringen fikk sitt andre innhopp i Premier League mot WBA søndag, og nå skriver Sky Sports at han er enig med United om at han skal bli på Old Trafford. Det skulle bety at han til slutt likevel vraket Juventus.

United.no-kommentator Andy Mitten skrev forrige uke at United hadde tilbudt Pogba det samme som Juventus – om lag 700.000 pund netto i årslønn, men at spillerens agent var i ferd med å få han til Juventus siden italienerne lokket agenten med to millioner Euro som United nektet å betale.

Det hele skal ha gått så langt at Ferguson selv kalte Pogba inn på kontoret for å forklare at det var agenten som tjente på en eventuell overgang til Juventus. Ikke ham.

Kanskje er det det som fikk Pogba til å bli i United.

Her kan du lese Andy Mittens innlegg om Pogba.

Pogba blir av flere regnet som Uniteds største talent. Spesielt etter at Ravel Morrison forsvant til West Ham. 18-åringen står med to innhopp for A-laget i serien og har også tre opptredener i ligacupen bak seg. Han er også kaptein på Frankrikes U19-landslag.

PS. Avtalen er foreløpig ikke bekreftet av noen av partene, og det er derfor heller ikke kjent hvor lang den nye avtalen vil være.