England til VM-finale

Vant sin semifinale med 3-1 over Brasil i indiske Kolkata, og møter Spania i finalen.

Det gjorde de unge engelskmennene selv uten Angel Gomes, som igjen ble sittende på benken.

Steve Coopers mannskap tok ledelsen etter ti minutters spill ved Liverpools Rhian Brewster. Det var det første målet Brasil hadde sluppet inn fra åpent spill siden turneringen startet.

De blågule kom imidlertid sterkt tilbake, og bare elleve minutter etter åpningsmålet sto det 1-1.

Deretter kom begge lag til sjanser før  England, og igjen nevnte Brewster, fant nettmaskene fem minutter til pause.

Brewster x 3

Kampen fortsatte å bølge frem og tilbake, og inntil det 77. minutt var det nærmest umulig å spå det endelige utfallet. Da slo imidlertid Rhian Brewster til for tredje gang, og dermed kan England igjen glede seg over å ha et lag i VM-finalen.

Senere onsdag ettermiddag vant Spania 3-1 mot Mali i den andre semifinalen, og de blir dermed Englands motstander i Kolkata på lørdag.

England kan dermed revansjere finaletapet fra EM-finalen (vi snakker fortsatt U17-nivå) i mai i år. Den gang var Uniteds Aidan Barlow den eneste England-spilleren som scoret i den avgjørende straffesparkkonkurransen.